Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Cataluya guanya davant de França el Quadrangular Internacional al P&P Lleida

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 35289
30.07.2018

FIPPACataluya guanya davant de França el Quadrangular Internacional al P&P Lleida

Catalunya guanya els enfrontaments de individuals per 5 a 3 davant França per obtenir un resultat final de Catalunya 8 - França 4. 3ª Andorra i 4ª Galícia al Quadrangular Internacional jugat al P&P Lleida

Catalunya guanya el Quadrangular Internacional FIPPA


 


Catalunya ha guanyat aquest cap de setmana el Quadrangular Internacional FIPPA jugat al P&P Lleida en format competició per equips entre les seleccions de Catalunya, Andorra, França i Galícia i que es celebra anualment.


La Selecció Catalana estava composada per 8 jugadors amb una plaça reservada per a un jugador juvenil i els jugadors participants han estat: Marta Farrés, Paco Salido, Jordi Serra, David Solé, Emili Sanmartin, Eric Puig, Rafa Ramos i Darío Silva, aquests dos últims debutants com a jugadors membres de la selecció catalana.


La competició es desenvolupava durant dissabte i diumenge amb unes temperatures especialment altes al pla de Lleida, el que feia molt exigent per als jugadors mantenir un alt nivell de competició i concentració durant tots els partits. S'iniciava la competició amb una volta strokeplay jugant 4  jugadors de forma individual i 2 parelles en format de parelles per descartar la pitjor targeta de l'equip, classificant-se Catalunya en primer lloc amb 237 cops, seguida de França amb 253 cops, Andorra amb 273 cops i Galícia amb 276 cops. Destaquen en aquesta part de la competició els 11 cops sota part obtinguts per la parella composada per Jordi Serra i Rafa Ramos i el 6 cops sota par obtinguts individualment tant per Paco Salido com per David Solé. Aquests resultats definien el quadre de joc eliminatori que enfrontaria en semifinals a Catalunya contra Galícia i a França contra Andorra.


 


Els partits eliminatoris es jugaven a doble enfrontament, jugant en un primer moment els jugadors conformant 4 parelles foursome (cops alternatius) i posteriorment 8 enfrontaments individuals per obtenir un total de 12 punts a cada enfrontament entre seleccions.


Catalunya guanyava amb claredat per 4 a 0 els enfrontaments de parelles davant Galícia i França obtenia el mateix resultat de 4 a 0 en els seus partits davant d'Andorra, cedint Catalunya 1 punt i mig davant de Galícia als individuals i 2 punts França davant d'Andorra el que ja deixava veure la gran fortalesa de les seleccions de Catalunya i França que s'enfrontarien a la final el diumenge amb el mateix format de doble enfrontament, primer en parelles i després en individual.


     


Diumenge Catalunya començava guanyant 3 enfrontaments de parelles per 1 que guanyava França, fet que permetia que només fossin necessaris 3 punts i mig per obtenir la victòria de la competició. Els primers 3 punts es guanyaven còmodament per Eric Puig i pels debutants Rafa Ramos i Darío Silva, restant únicament mig punt per obtenir de 3 partits que restaven en joc. Finalment s'aconseguia un punt per en David Solé i dos mitjos punts per Jordi Serra i Paco Salido al empatar els seus partits. El resultat final era de Catalunya 8 França 4 completant les posicions per Andorra en 3er lloc que s'imposava amb claredat davant Galícia per 10,5 a 1,5.


     


A l'entrega de premis com es tradicional, el capità francès, com a vigents campions, feia entrega de la copa perpètua al capità català. La competició de caràcter anual es jugarà l'any vinent a Andorra.










Àlbum de fotos complert


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC