Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 81 - Juliol 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35321
31.07.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 81 - Juliol 2018

Albiñana, Tarragona i Albinyana Jr guanyen a Andorra

 

Del 20 al 22 de juliol es va disputar la 4ª i 5ena prova del Rànquing FCPP a Andorra concretament al Pitch & Putt Vall d’Ordino i al Pitch & Putt la Xixerella. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al camp de la Xixerella hi van participar 162 jugador/es i el millor resultat el va fer l’Alexandre Albiñana (Club P&P 64) amb 4 cops sota par, seguit del Xavier Ponsdomenech (Sant Cebrià) i el lleidatà Ramon Jardí (P&P Lleida) amb 1 cop més. Entre les dones la millor va ser l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 52 cops i Jardí el millor sènior. El guanyador de la categoria handicap absoluta va ser l’Albert Boque (Mas Torrellas) amb 5 cops sota par, Nachshon i Boque també van guanyar la categoria handicap femení i sènior respectivament. 

Al P&P Vall d’Ordino van haver-hi 164 participants, els millors van ser el jove Alex Albinyana (P&P Lleida) de tan sols 13 anys d’edat i el Miquel Angel Tarragona (Olimpvs CE) tots dos amb 6 cops sota par, seguits de l’andorrà Ricard Morat (Hcp1) i l’Amador Rodriguez (Sant Cebrià) amb un cop més. Nachshon també va guanyar la categoria femenina amb 4 cops sota par i Rodriguez la categoria sènior amb 49 cops. Pel que fa a la categoria handicap absolut el gironí Raul Carillo (Franciac) va guanyar la prova amb 7 cops sota par i Abby Nachson i Amador Rodriguez la handicap femení i handicap sènior.

La classificació general del Rànquing està liderada pel Ricard Díaz (Gualta) amb 246 punts, seguit del Jorge Olmos (El Vallès) amb 244 i en tercera posició l’Amador Rodriguez amb 239. Pilar Montero (Vallromanes) encapçala la classificació femenina amb 240 punts, seguida per l’Abby Nachshon amb 232, la categoria sènior scratch el líder es l’Amador Rodriguez amb 262 punts, seguit de Jordi Serra (Tennis Mora) amb 240. Lidera provisionalment la classificació handicap absolut el Ricard Díaz (Gualta) amb 218 punts, seguit del Raul Carillo amb 211 i Montero i Rodriguez van líders de la classificació handicap femení i sènior respectivament.

La propera prova serà el dies 3, 4 i 5 d’agost al P&P Gualta.

 

Resultats de la competició


Retall de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC