Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35322
31.07.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 81 - Juliol 2018

Jordi Arenas i Ricard Díaz guanyen el Rànquing a  Tennis Mora

Del 6 al 8 de juliol amb temperatures molt elevades es va jugar la 3era prova del Rànquing FCPP al Pitch & Putt Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres). Hi van participar 196 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El divendres, en la primera jornada de la competició van haver-hi 3 horaris de joc a les 9h, 12:30h o 16h. Entre tots els participants de la 1era jornada els millors jugadors van ser el Jordi Arenas (Hcp1) i el Ricard Díaz (Gualta) que van fer 7 cops sota par, seguits del Manuel Ibañez (Teià) amb 2 cops més. Dissabte cap jugador va poder millorar el resultat de 47 cops, només l’actual Campió de Catalunya Absolut Alexandre Albiñana s’hi va apropar amb 49 cops. Els jugadors del diumenge van sortir a jugar a les 9h en punt del matí i el badaloní Manuel Amor (Badalona) va fer-se un lloc entre els millors, va passar a ocupar la tercera posició amb total de  48 cops. Pel que fa a la categoria femenina van guanyar la prova la Gloria Ruiz (Hcp1) i la Marta Farrés (Badalona) amb 2 cops sota par. Ibañez també va guanyar la categoria handicap Absoluta y la handicap sènior. Van haver 33 jugador/es que van jugar per sota el par del camp.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing FCPP el líder provisional és el Jorge Olmos (El Vallès) amb 157 punts, seguit del Daniel Gimenez (Tennis Mora) amb 151 i en tercera posició i un punts menys el gironí Ricard Díaz. La jugadora del P&P Vallromanes Pilar Montero encapçala la classificació femenina amb 158 punts, seguida de Farrés amb 139. Carles Torrus (Hcp1) lidera la taula sènior amb 156 punts, seguit de l’Amador Rodriguez (Sant Cebrià) amb 154 punts. El líder provisional de la classificació handicap Absolut es el Mariano Sanchidrian (Canal Olímpic) amb 136 punts, seguit de  Díaz i Torrus amb un punt més. Montero lidera la taula handicap femení amb 150 punts i Juan Manuel Cucharero la handicap sènior amb 145 punts.

La propera prova es disputarà a terres Andorranes els dies 20, 21 i 22 de juliol i es jugarà al Pitch & Putt La Xixerella i al Pitch & Putt Vall d’Ordino.