Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36139
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Xerinola Tennis Mora campió de Catalunya per Equips 2018

 

El cap de setmana 6 i 7 d’octubre es va jugar la 8ena i última prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs ACPP a diferents seus d’arreu de Catalunya Vendrell, Figuerola (Vandellós), Castelló, Lleida, Gualta, Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Vallromanes i Franciac.

Els equips de màxim nivell van jugar al Pitch & Putt El Vendrell, en aquesta prova els equips millors classificats sortien a segona hora. El títol de campions no estava gens decidit, només 20 punts de diferencia hi havien entre els dos primers equips de la taula, 576 del Xerinola Tennis Mora i 556 del P&P Badalona. El millor resultat individual el va fer el Pere Portell (Gualta) amb 3 cops sota par, seguit del Jordi Niñerola (Vallromanes), Manuel Ramos (Can Cuyàs), Juan Martí (Sant Cebrià), Josep Miralpeix (CE Callejeros), Manuel Amor (Badalona) i Jaume Vidal (Xerinola Tennis Mora) tots, amb un cop més. Pel que fa  a les parelles la millor va ser la formada per Miguel Perez i Grego Lopez (Vallromanes) que van fer 47 cops, seguit dels badalonins Marc Fortuny i Rafael Gallardo (Badalona) i Josep Gurillo i Jordi Corominas (Gualta) amb 48. La classificació per equips la va guanyar Vallromanes A amb 208 cops, seguit de Xerinola Tennis Mora amb 209 i P&P Badalona amb 210. Per tant pocs cops van decidir la competició.

El nivell de joc va ser altíssim durant tota la competició, però finalment el títol de campions del 2018 es va decantar cap a l’equip del maresme Xerinola Tennis Mora que només li va caldre una segona posició per aixecar el Trofeu Josep Mª Anzizu per primera vegada en la seva història,  amb un total acumulat de 666 punts. Ja feia dos anys seguits 2016 i 2017 que quedaven subcampions del Campionat. Els jugadors components de l’equip son Jordi Serra (capità), Sergio González, Rafael Ramos, Daniel Giménez, Juan Ramos, Enric Sanz, Nil Peiró, Jaume Vidal i Jose Manuel Pascual. Els subcampions van ser P&P Badalona amb 636 punts i els 3ers classificats Franciac amb 503.

Els equips campions de la resta de divisions i zones van ser: 2ª divisió  Est: Sant Cebrià Blau, 2ª divisió Oest: La Trattoria Urgell, 3ª divisió est: Bétulo Gestnowplayers, 3ª divisió Oest: Canal Olímpic Superior Autos, 4ª divisió Nord: Quimriera.com, 4ª divisió Centre Sud G1: Golf La Garriga P&P i 4ª divisió Centre Sud G2: The Golftrotters.

Aquest any a l’interclubs any han participat 131 equips i més de 1050 jugador/es.

Un cop finalitzat el campionat es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors de cada una de les divisions i zones.

 

Classificació de la prova

Àlbum d’imtages

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC