Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36376
27.12.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Dario Silva Campió del Rànquing Juvenil FCPP 2018

 

El 15 i 16 de desembre es va disputar la 6ª i última prova del Rànquing FCPP / Interclubs Juvenil ACPP al Pitch & Putt Lleida, on hi van participar 55 jugador/es, va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els jugadors de la categoria Competició el millor va ser el Daniel Solavera (P&P Can Cuyàs) que va fer el par del camp i en la segona posició hi va haver un quàdruple empat a 55 cops entre l’Eduard Gomez (Can Cuyàs), el David Mur (Can Cuyàs), l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) i el Lluís Palomo (Can Cuyàs). Silva que durant tota la temporada a estat situat a la part alta de la taula, arribava a la final amb una certa avantatge sobre el segon classificat, el seu company d’equip Pau Sanchez i només li va caldre fer 55 cops per poder proclamar-se Campió del Rànquing Juvenil FCPP 2018 amb 182 punts, el subcampió va ser el Pau Sanchez amb 174 i en tercera posició Lluís Palomo (Can Cuyàs) amb els mateixos punts. Cal dir que aquest any 2018 el Dario Silva  va ser subcampió del Campionat de Catalunya Juvenil.

Pel que fa a la categoria handicap l’Alejandro Pacheco (Can Cuyàs) va guanyar la prova amb 6 cops sota par i es va proclamar campió de la classificació handicap amb 200 punts, seguit del seu germà l’Eduard Pacheco amb 199 i l’Aisha Mur amb 197, tots del P&P Can Cuyàs.

Entre els mes petits els d’iniciació, la Marina Joyce (Hcp1) va guanyar la prova tant en la classificació scratch com handicap. Pel que fa a la classificació general del Rànquing el campió ha estat el Jon Julia amb un total de 86 punts, seguit del Pol Riu amb 83 i en tercera posició el Marti Luja amb 80, tots companys del Club Can Cuyàs.

Paral·lelament que es disputa el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil i entre tots els jugador/es components d’ un  equip es comptabilitzen les 4 millors resultats. Els equips guanyadors de la Categoria Competició son: Can Cuyàs Juvenil amb 900 punts, Hcp1 Juvenil amb 870 i en 3era posició Sant Cebrià Juvenil amb 794. Pel que fa a la categoria d’Iniciació els campions son Can Cuyàs Juvenil amb 900 punts, subcampió Hcp1 Juvenil amb 880 punts i en tercera posició Badalona Promeses amb 811.

Un total de 157 jugador/es han disputat una prova o més proves del Rànquing Juvenil.

Un cop acabada la competició es va fer el lliurament de trofeus a tots els guanyadors.


Resultats de la prova Iniciació

Resultats de la prova Competició


Classificació final Rànquing Iniciació

Classificació final Rànquing Competició


Classificació final Interclubs Iniciació

Classificació final Interclubs Competició


Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC