Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36377
27.12.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Joel Girbau i Alejandro Esmatges líders al Rànquing Dobles

 

El diumenge 2 de desembre es van jugar les dues voltes que havien estat suspeses per la pluja de la 2ª prova del Rànquing Dobles al P&P el Montseny on, en totes les voltes de la competició, hi van participar 306 jugador/es.

El millor resultat el van fer els gironins Marc i Frederic Lloret (P&P Platja d’Aro) amb un total de 10 cops sota par, seguits del Joel Girbau i l’Alejandro Esmatges (P&P Bellpuig) amb un cop més. Els guanyadors de la categoria handicap van ser l’Oscar Moles i l’Hector Gutierrez que van fer 47 cops.

Aquest cap de setmana del 30 de novembre 1 i 2 de desembre, també es va disputar la 3era prova del Rànquing Dobles que es va jugar al P&P La Figuerola (Vandellós) hi van participar 80 parelles i els millors van ser Joel Girbau i l’Alejandro Esmatges que van fer 45 cops, seguits amb un cop més per Pere Miquel Tomàs i Dani Tomàs (P&P Can Cuyàs), Ramon Vila (P&P Vallromanes) i Ramon Riba (P&P La Garriga), Sergio González (Tennis Mora) i Adrián Sánchez (P&P Badalona) i David Solé i Emilio Cuartero (P&P Cambrils). La categoria handicap la va guanyar en Pere Miquel i Dani Tomàs amb 47 cops.

Pel que fa a la classificació general després de jugar-se tres de les 4 proves que formen el Rànquing Dobles els líders provisionals de la taula són Girbau i Esmatges amb un total de 176 punts, seguits de González i Sanchez amb 171 i en tercera posició Marc i Frederic Lloret amb 159. La classificació handicap està encapçalada per Oscar Moles i Héctor Gutiérrez amb 170 punts, seguits de Girbau i Esmatges amb 156. Per darrera César Vílchez i Manuel Ramos i González i Sánchez ocupen la tercera posició amb 146 punts.

La propera prova serà el 14, 15 i 16 de desembre al P&P Roc 3 a Santa Coloma de Cervelló.

 

Classificació de la prova

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC