Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Suspesa la 1ª prova del Rànquing EPPA 2019 que s'havia de jugar aquest cap de setmana

Ets a:  IniciNotíciesRànquing FCPPNotícia id 36438
10.01.2019

Rànquing FCPPSuspesa la 1ª prova del Rànquing EPPA 2019 que s'havia de jugar aquest cap de setmana

S'ha decidit suspendre la 1ª prova del Rànquing EPPA 2019 que s'havia de jugar aquest cap de setmana a Vallromanes per les previsions climatològiques especialment adverses
De divendres 11 de gener al diumenge 13 de gener de 2019 s'havia de jugar la 1ª prova del Rànquing EPPA 2019 al camp de P&P Vallromanes.

Especialment durant aquesta última setmana s'ha visitat el camp per veure com afectava l'important baixada de temperatures a l'estat del camp per assegurar un correcte desenvolupament de la competició. L'última visita realitzada el dijous abans de la competició confirma que el camp està en perfecte l'estat de manteniment per poder jugar una competició de caràcter oficial.

Malgrat els esforços del camp i la constatació de que fins el dijous el camp està en condicions per poder jugar una prova oficial, s'han valorat les previsions especialment adverses de temperatura pel cap de setmana en una situació d'onada de fred, i per això s'ha decidit suspendre la prova al no poder assegurar el correcte desenvolupament de la mateixa durant els 3 dies de la competició.

Queda per tant suspesa la 1ª prova del Rànquing EPPA 2019, que es jugarà del 12 al 14 d'abril al camp de P&P Vallromanes.

Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC