Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37053
02.04.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Franciac guanya al P&P Fornells i es posa líder

 

El cap de setmana 16 i 17 de març amb un temps molt primaveral es va jugar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya Fornells (Fornells de la Selva), Bellpuig, Vallromanes, Lleida, Montseny, bonÀrea (Lleida), Mas Gurumbau (Taradell) i Platja d’Aro. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Fornells. El millor resultat individual el van fer l’Andreu Pérez  (Hcp1) i el Daniel González (La Trattoria Urgell - Bellpuig) que van fer 5 cops sota par, seguit de Josep Pérez (HCP1) que va fer un cop més. Pel que fa a les parelles, la millor va ser la formada per l’Agustín Redondo i en Marc Pérez (Hcp1) amb un gran resultat de 9 cops sota par (9 forats en 2 cops i la resta en 3), seguits del Marc Fortuny i el Salvador Moreu (Badalona) amb un cop més. Entre els 18 equips de la 1ª divisió el guanyador de la prova va ser l’equip gironí de Franciac amb un total de 201 cops i unes targetes de joc de 51, 51 i 52 cops les individuals i 47 la tarja de parelles, seguit del Team Hcp1 amb 203 i amb els mateixos cops el P&P Badalona que va ocupar la 3era posició.

Franciac es situa líder de la classificació general amb 244 punts, després d’ escalar des de la 8ª posició que va quedar a la primera jornada. Al guanyar dues proves seguides es col·loca a una meritòria 1era posició, seguit de Xerinola Hcp1 amb 210 i en tercera posició Callejeros – Pitch & Putt Montseny amb 200.

Pel que fa a la resta de divisions els equips líders de la taula son: 2ª divisió Est Serrallonga, 2ª divisió Oest: Pitch & Putt G. El Vendrell, 3ª divisió Est: Golf La Garriga P&P, 3ª divisió Oest: Los Irreductibles, 4ª divisió Nord: Franciac Putt, 4ª divisió C. G-1: Pitch & Putt Sant Cugat B i 4ª divisió C. G-2: The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 6 i 7 d’abril a La Figuerola, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), Fornells, Canal Olímpic ( Castelldefels), Peralada, Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), i Mas Nou (Platja d’Aro).

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC