Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37526
30.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Xerinola Hcp1 guanya al P&P Can Rafel i Franciac segueix líder

 

El cap de setmana 18 i 19 de maig es va disputar la 5ena prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP- Interclubs ACPP a diferents seus d’arreu de Catalunya Can Rafel (Cervelló), Franciac (Caldes de Malavella), Lleida, Sant Cebrià, Cambrils, Castelló d’Empúries, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat) i El Vallès (Terrassa). En aquesta prova hi van participar 138 equips i més de 1100 jugador/es. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de primera divisió van jugar al P&P Can Rafel, on hi van participar 18 equips i 144 jugador/es, el millor resultat individual el  va fer l’Emilio Cuartero (P&P Cambrils) amb un resultat de 5 cops sota par, seguit de l’Enric Sanz, Daniel Gimenez companys de l’equip de Xerinola Hcp1, Juan Martí (P&P Sant Cebrià), Josep Perez (Team Hcp1), Antonio Penalva (Can Rafel), Jordi Serra (Xerinola Hcp1) i Manuel Amor (P&P Badalona) tots empatats a 3 cops sota par. La millor parella va ser la formada per l’Agustín Redondo i el Marc Perez (Xerinola Hcp1) que van fer un gran resultat de 45 cops, seguits d’un triple empat a 47 cops entre Joan Poch / Albert Massaguer (Franciac), Sergi Arisa / Isabel Luque (Xerinola Tennis Mora) i Teodoro Febrero / Antonio Mateo (Roc 3). Pel que fa als equips va guanyar l’equip de Sant Vicenç de Montalt, Xerinola Hcp1 amb un total de 198 cops i unes targetes de joc de 51, 51 i 51 les individuals i 45 cops la tarja de parelles. La classificació general l’encapçala l’equip gironí Franciac amb 398 punts, seguit de Xerinola Hcp1 amb 374 i en tercera posició P&P Badalona amb 345. Cal destacar que en aquesta jornada Xerinola ha retallat 36 punts respecte els líders.

Els equips líders de la resta de divisions i zones  son els següents: Serrallonga 2ª divisió Est, Pitch & Putt G. El Vendrell 2ª divisió Oest, Chicago G. Club 3ª divisió Est, Los Irreductibles 3ª divisió Oest, Volcànics de Peralada 4ª divisió Nord, 4ª divisió C G-1 Pitch & Putt Sant Cugat B, 4ª divisió C G-1 The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 29 i 30 de juny a Tennis Mora, Gualta, Can Cuyàs, Badalona, Can Rafel, Oller del Mas i Franciac.


Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC