Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38018
31.07.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

Catalunya guanya el Torneig 5 Nacions FIPPA


El cap de setmana del 27 i 28 de juliol s’ha jugat el Torneig 5 Nacions FIPPA al camp d’Orduña, Biscaia, País Basc. Aquesta competició enfronta anualment a les seleccions de Pitch & Putt d’Andorra, França, Galícia, Euskadi i Catalunya. La Selecció Catalana arribava com a vigent campiona a la 5ª edició després d’haver guanyat 3 de les 4 edicions anteriors i haver cedit a la final davant de França a l’any 2017.

Els jugadors membres de la Selecció Catalana eren els seleccionats per mèrits esportius a les competicions de major nivell durant la segona meitat de l’any 2018 i la primera meitat de l’any 2019, així representaven a la Selecció Catalana Josep Iglesias, Emili Sanmartín, Ricard Díaz, Berenguer Ortí, Marc Fortuny, Amador Rodríguez, John Evans i Dani Solavera, amb una diferència d’edat de 55 anys del jugador més jove, Dani Solavera amb només 14 anys, i el de més edat, John Evans.

Arrencava la competició el dissabte al matí amb els enfrontaments de parelles fourball (millor bola de la parella a cada forat) i els enfrontaments foursome (cops alternatius entre els dos membres de la parella) obtenint 6 dels 8 punts possibles, seguits molt d’aprop per França amb 5 punts i Galícia amb 4 punts.

Catalunya finalitzava la jornada de dissabte guanyant tots els seus enfrontaments individuals, el que la situava a la final davant França, que s’imposava també als individuals per davant de Galícia.

La jornada final de diumenge es jugava a doble ronda, en primer lloc els 4 partits en parelles foursome on la balança es decantava cap a França per 2,5 a 1,5 i posteriorment amb els 8 partits individuals on l’experiència dels jugadors catalans s’imposava davant França aconseguint 6 punts dels 8 possibles per obtenir un resultat final 7,5 a 4,5 a favor de Catalunya. Completava el podi Galícia, amb un resultat molt ajustat per davant d’Andorra i en últim lloc Euskadi.

Al finalitzar la competició, va fer l’entrega de premis l’alcaldessa d’Orduña, Itziar Biguri, juntament amb el President de la Federació Internacionals de Pitch and Putt, Víctor Moscatel i representants del camp seu de la competició.

  

Informació dels jugadors seleccionats 

Informació de la competició

Àlbum de fotos


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC