Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38019
31.07.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

El Rànquing FCPP passa per Andorra

 

El cap de setmana 19, 20 i 21 de juliol es va disputar la 4ª i 5ª prova del Rànquing FCPP 2019 al Pitch & Putt Xixerella Andorra i al P&P Vall d’Ordino. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al P&P Xixerella  Andorra van  participar-hi 141 jugador/es, el millor resultat el va fer l’Antonio Penalva (Can Rafel) amb 6 cops sota par, seguit d’un empat entre 5 jugadors  a 51 cops, el Pau Pérez, Fco Javier Benlloch (St Vicenç de Montalt), Angel Navarro (Callejeros), Antonio Mateo ( Roc 3) i Alexandre Albinyana (P&P Lleida), entre les dones la Pilar Montero va guanyar la categoria femenina amb 2 cops sota par i Penalva la sènior. El guanyador de la categoria handicap absolut va ser el Xavier Vila (Mas Gurumbau) i el Jaime Hernández (Mas Torrellas) tots dos amb 3 cops sota par. Montero i Hernández es van emportar també la categoria handicap femení i handicap sènior respectivament.

 Al P&P Vall d’Ordino, es va disputar la 5ª prova, hi van participar 138 jugador/es i els guanyadors van ser Juan Luís Sánchez (Vallromanes) i l’Alexandre Albinyana amb un gran resultat de 46 cops, seguits del badaloní Manuel Amor (P&P Badalona) amb un cop més. El millor resultat femení el va fer la Purificació Montaña (Hcp1) i la Núria Dalmau (Platja d’Aro) amb 56 cops, els millors sèniors van ser el Joaquim Punsoda (Teià) i l’Amador Rodríguez (Callejeros) amb 3 cops sota par. Pel que fa la classificació handicap absolut va haver un quàdruple empat a 51 cops entre Sánchez, Punsoda, Jordi Alum (Lloret) i Joan Ramón Macia. L’Alexandra Garcia va guanyar la categoria handicap femení amb 2 cops sota par.

Pel que fa la classificació general del Rànquing FCPP 2019 un cop jugades la 4ª i 5ª prova del Rànquing, el líder de la classificació general es el Manuel Amor amb 243 punts, seguit de l’Amador Rodríguez amb 236 i el Jordi Saborit (Vallromanes) amb 235. La Pilar Montero ocupa la primera posició de la classificació femenina amb 233 punts, seguida de la Gloria Ruiz (Hcp1) amb 225 i l’Isabel Luque (Tennis Mora) tercera amb 210 punts.  La classificació sènior està encapçalada per Rodríguez amb 257 punts, seguit del Jordi Serra (Hcp1) amb 238 i en tercera posició Miguel Pérez (Vallromanes) amb 230. Jordi Alum es líder la classificació handicap absolut amb 246 punts, seguit de Fco Javier Caballero amb 197 i Ioan Sidau tercer amb 194, Montero líder la classificació handicap femenina i Juan Ramon Macía líder handicap sènior amb 211 punts.

La propera prova serà els dies 2, 3 i 4 d’agost al P&P Mas Pagès.


Classificació de la prova a la Xixerella

Classificació de la prova a Ordino

Classificació acumulada després de les proves a Andorra

 

Nota de premsa:



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC