Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38720
05.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Barry Robert Coomber campió de Catalunya Matxplay

 

El primer cap de setmana d’octubre es va jugar la XIIIa edició del Campionat de Catalunya Matxplay al Pitch & Putt Gualta (Baix Empordà), va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Hi van participar 64 jugadors en la fase final , 7 dels quals s’havien guanyat la plaça per mèrit esportius i la resta van sortir de jugar una fase prèvia que es va disputar la setmana abans, on hi van participar-hi 163 jugador/es. El millor resultat de la fase prèvia  el va fer el Josep Iglesias (Callejeros) que va fer 9 cops sota par. Cal recordar que es una competició es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA.

El dissabte a les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la primera ronda del campionat i com es habitual amb aquest tipus de competició van haver-hi sorpreses en els resultats, jugadors de molt de nivell ja quedaven eliminats. Entre el migdia i a la tarda es van jugar la 2ona i 3era ronda de la competició i el nivell de joc va ser molt alt durant tota la jornada.  Els jugadors finalistes per jugar diumenge van ser  Juan Luis Sanchez (Vallromanes) / Josep Iglesias, Manuel Amor (Badalona) / José Santos (Gualta), Eric Puig / Jordi Molins (companys de Franciac), Enric Sanz (Hcp1) / Barry Robert Coombert (Gualta).

El diumenge al matí es van jugar els quarts de final i els jugadors que encara tenien opció a guanyar el títol de campió van ser Coomber, Sanchez, Molins i Amor. De cara al migdia, un cop disputada les semifinals el badaloní Manuel Amor i el jugador local Barry Robert Coomber eren els finalistes.  Una vegada més el nivell de joc entre els dos jugadors va ser molt alt i fins acabat el forat 16 no es va poder decidir el nom del campió.

Finalment Barry Robert Coombert va aixecar el Trofeu de campió de Catalunya Matxplay FCPP, cal destacar que aquest mateix any Coomber va ser campió de l’Open d’Andorra celebrat el passat mes de setembre i també va quedar 3er classificat del Campionat de Catalunya Absolut 2019.

La resta de classificació va quedar de la següent manera:

Campió: Barry Robert Coombert
Subcampió: Manuel Amor
3er Clas: Juan Luis Sanchez
4rt: Jordi Molins
5è: José Santos
6è Clas: Josep Iglesias
7è: Enric Sanz
8è Eric Puig

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de Fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC