Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38883
27.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 94 - Novembre 2019

Mercedes Marco i Ricardo Betlinski

Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2019

Del 8 al 10 de novembre es va jugar la XIIIa Copa Parelles Mixtes al Pitch & Putt Mas Pagès a Sant Esteve de Guialbes al Pla de l’Estany. Hi van participar 67 parelles i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Es una competició a 54 forats forats i es juguen 3 modalitats de joc per parelles. La fourball on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop. Entre el divendres i el dissabte es van jugar els primers 18 forats sota la modalitat fourball, el millor resultat el van fer les parelles Ricard Diaz i la Julie Maisongrosse (Gualta) i l’Eric i la Carla Puig (Franciac) que van fer 47 cops, seguits de Marc Pérez / Nuria Bertran (Hcp1), John Frederick Evans (St Cebrià) / Marilyn Holmes (Vallromanes), Barry Robert Coomber / Jane Coomber (Gualta) i Josep Manel Martínez i Anna Selva (Vallromanes), tots amb un cop més. Per jugar la segona part del campionat s’havia de passar un tall per que només accedien les millors 36 parelles, el tall va quedar a 56 cops.

Diumenge va ser un dia fred i ventós, a les 9h en punt del matí es donava el tret de sortida a la segona volta de la competició, entre les 15 primeres parelles només hi havien 3 cops de diferència. La segona volta es va jugar sota la modalitat greensome i en Ricardo Betlinski i Mercedes Marco (P&P El Vendrell) van fer un gran resultat de 45 cops, seguits de l’Emili Sanmartin i la Silvia Garangou (Franciac) que van fer un cop més. Un cop jugats 36 forats Sanmartín / Garangou i Pérez / Bertran es situaven líders de la classificació general amb un empat a 95 cops, seguits de Betlinski / Marco i Diaz / Maisongrosse amb un cop més.

Encara quedaven per jugar els últims 18 forats sota modalitat més exigent i complicada de totes, la foursome i el títol de campions estava a l’abast de qualsevol de parelles de les de la part alta de la taula. Els jugadors van agafar forces i a les 13:30h  del migdia s’iniciava la volta definitiva per saber el nom dels campions. El matrimoni Betlinski i Marco que durant les dues jornades de la competició van fer un molt bon joc i amb molta fermesa, van aconseguir a la darrera volta, fer 4 cops sota par que els hi va donar el títol de Campions de la Copa de Parelles Mixtes ACPP 2019 amb un total de 146 cops acumulats. Cal destacar que la Mercedes Marco ha estat Campiona de Catalunya Femenina als anys 2004, 2005 i 2014 i Campiona del Rànquing Femení 2004. La resta de la classificació va quedar de la següent manera:

Campions: Mercedes Marco i Ricardo Betlinski amb 146 cops

Subcampions: Ricard Diaz i Julie Maisongrosse amb 150 cops

3ers Classificats: Marc Pérez i Núria Bertran amb 150 cops

4arts Classificats: Emili Sanmartín i Silvia Garangou amb 151 cops

5ens Classificats: Jose Manuel Pascual i Pilar Montero amb 153 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.