Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 94 - Novembre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38885
27.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 94 - Novembre 2019

Daniel Solavera líder del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 16 i 17 de novembre es va disputar la 5ª i penúltima prova del Rànquing / Interclubs Juvenil al P&P Gualta. Hi van participar un total de 87 jugador/es entre les dues categories la d’iniciació i la de competició.

Entre els 37 jugador/es que van participar de la categoria competició, el millor resultat el va fer el jugador del P&P Can Cuyàs Pau Sánchez amb un cop sota par, seguit del seus companys d’equip David Mur i Daniel Solavera amb el par del camp. Pel que fa a la categoria handicap va guanyar la prova la jugadora local Laura Jackson amb un gran resultat de 9 cops sota par. De la categoria d’iniciació el guanyador de la prova va ser el Leonardo Olivier (P&P Can Cuyàs) i l’Eloi Diaz (P&P Gualta) guanyador de la categoria handicap.

El líder provisional de la classificació general del Rànquing Juvenil de la categoria competició, es Daniel Solavera amb un total de 180 punts, seguit de Mur i Sanchez amb 178 i 171 punts respectivament. Solavera ocupa també la primera posició de la classificació handicap amb 183 punts, seguit de Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb 181 i Nora Viñolas (Franciac) tercera amb 173 punts, els mateixos punts que Sánchez que es situa quart. A la categoria d’ iniciació el Pol Riu (Can Cuyàs) lidera la taula, seguit del seu company d’equip Martí Luja. Leonardo Olivier encapçala la classificació handicap.

Pel que fa a l’Interclubs Categoria Competició, Can Cuyàs Juvenil va primer amb 750 punts, seguit de Cantera Badalona amb 614 i en tercera posició HCP1 Juvenil amb 608. I l’equip líder de la categoria d’Iniciació es Can Cuyàs Juvenil amb 750 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 700 i Badalona Promeses amb 623.

La propera prova que ja serà l’ultima i es jugarà al Pitch & Putt Sant Cebrià els dies 30 de novembre i 1 de desembre.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC