Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 39360
06.02.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

Hcp1 Mineres i Portal del Roc líders a l’Interclubs Femení 2020

  

El 26 de gener es va jugar  la primera prova de la XII edició de  l’Interclubs Femení de pitch and putt. Com en les darreres edicions hi ha dues zones de joc, la zona Est i la zona Oest. Els equips de la zona Est van jugar al P&P Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt i els de la zona Oest al P&P Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú. L’Interclubs és una competició per equips i es disputen 6 proves, són 3 parelles a cada equip i juguen sota la modalitat fourball medalplay, (cada jugadora juga la seva bola i compte el millor resultat) i de les 3 targetes de joc comptabilitzen les dues millors. Aquest any hi participen 28 equips i més de 168 jugadores.

Els equips de la zona Est van jugar al Pitch & Putt Hcp1, van participar-hi 13 equips i les millors parelles van ser Julie Maisongrosse i Sylvie Anne Marques (Fem Gualta)  que van fer 6 cops sota par, seguides de la parella local Purificación Montaña i Núria Bertran (Hcp1 Mineres) amb 2 cops més. Pel que fa als equips va guanyar la prova Hcp1 Mineres amb 103 cops, seguides d’un altre equip local, Hcp1 Olewer amb un cop més i en tercera posició va quedar Fem Gualta amb un total de 110 cops. La classificació handicap també la va guanyar Hcp1 Mineres, seguides de Fem Gualta amb 97 cops cada equip.

A Portal del Roc van participar-hi 15 equips més, el millor resultat per parelles el van fer les dues parelles locals Dolores Alcázar i Cristina Soler amb un gran resultat de 8 cops sota par i Consuelo Flores i Carmen Lacalle  amb 4 cops més. El millor equip va ser Portal del Roc que va fer 96 cops, seguit Vallromanes A Femení amb 106 cops i en 3era posició Green Team Urgell amb 107. Portal del Roc també va líder a la classificació handicap amb 95 cops, seguides de Green Team Urgell amb 97 cops  i Can Cuyàs Femení amb 101. La propera prova serà el 15 de febrer al P&P Lloret i al P&P El Vendrell.

 

Classificacions


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC