Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 39361
06.02.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

Arrenca la temporada amb el Rànquing EPPA

 

Del 10 al 12 de gener es va jugar laprimera  prova oficial de la temporada 2020 de pitch and putt,  el Rànquing EPPA, al P&P Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta). El Rànquing EPPA consta de 4ª proves que puntuen les 3 millors targetes. Es juga sota la normativa FIPPA, vol dir que les mides del recorregut van entre 40 i 90 metres de distància i els jugadors poden portar fins a 2 ferros i el putter. Hi van participar 368 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors podien escollir dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge. El divendres hi van participar 126 jugadors i el millor resultat el van fer l’Oscar Rovira (Vendrell), el Santi Novellon (El Vallès)  i l’Eloi Hernando (Badalona) amb 5 cops sota par. Dissabte van jugar 131 jugador/es mes i tres d’ells van millorar amb un cop el resultat que hi havia fins el moment, van ser l’Enric Sanz (Hcp1 Xerinola), Fernando Cano (Gualta) i Jaume Vidal (Hcp1 Xerinola). Encara quedava una jornada de joc, la de diumenge i els  jugadors Ricard Ripoll (Sant Cebrià) i el gironí Marçal Moré del P&P Franciac, van col·locar-se entre les posicions capdavanteres amb 48 cops. Pel que fa a la categoria femenina la millor jugadora va ser la Núria Dalmau (Platja d’Aro) que va fer 1 cop sota par, seguida de la Sofia Ferrer (Can Rafel) i la Soraya Lassal (Gualta) que van fer 55 cops. Cano va ser el millor sènior. El jugador local Francesc Gironès va guanyar la classificació handicap absolut amb 49 cops. Sofia Ferrer i Gironès van guanyar la categoria handicap femení i sènior.

La 2ª prova del Rànquing EPPA serà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer al Pitch & Putt Portal del Roc a Vilanova i la Geltrú.


Classificacions

Àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC