Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Inscripció a Competicions Internacionals FIPPA i proves oficials FCPP

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 39789
06.07.2020

FIPPAInscripció a Competicions Internacionals FIPPA i proves oficials FCPP

Recordem als jugadors amb llciència de la Federació Catalana de Pitch and Putt que una de les atribucions de la seva llicència és la participació en Opens FIPPA de caràcter internacional.

Tots els jugadors que vulguin participar en Opens FIPPA cal que tramitin la seva inscripció a través de la Secretaria FCPP enviant email a info@pitch.cat o trucant al telèfon 933424249.

La FCPP procura sempre que és possible, fer compatible el calendari de proves oficials FCPP amb el calendari de proves oficials FIPPA per tal de facilitar als jugadors la possibilitat de participació.

En el cas del Dutch Open 2020, que es juga del 21 al 23 d'agost a Koekange, no ens consta cap inscripció a la competició per part de jugadors catalans, per això el plaç d'inscripció serà fins al divendres 10 de juliol a les 12h, data a partir de la qual, l'inscripció seguirà oberta, però sense assegurar la no coincidència de proves oficials FCPP amb proves oficials FIPPA.

Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC