Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Suspensió de les properes proves oficials previstes

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 39849
20.07.2020

Campionats de CatalunyaSuspensió de les properes proves oficials previstes

Amb motiu de la publicació al DOGC de la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, i en relació amb la recomanació a la població de l’àrea metropolitana de Barcelona què limiti els seus desplaçaments per casos de necessitat, la Federació Catalana de Pitch and Putt a la vista de l’afectació a un gran nombre de jugadors amb llicència esportiva en aquesta zona ha decidit suspendre les següents competicions:

 

  • 4ª prova Rànquing EPPA 2020 prevista pel 24-26 de juliol
  • Campionat de Catalunya Femení FCPP 2020 previst per l’1-2 d’agost
  • Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2020 previst pel 7-9,15 i 16 d’agost

 

La resta de proves previstes a partir de finals d’agost, segueixen calendaritzades a falta de conèixer els canvis que aquestes mesures puguin patir a les properes setmanes.


La FCPP ha seguit en tot moment les recomanacions de les autoritats de salut.


La FCPP considera que el Pitch and Putt es pot practicar de forma segura si es segueixen tots els protocols de seguretat de la FCPP en ser un esport a l’aire lliure on es garanteix: la distància social, que no hi hagi aglomeracions, que no hi hagi contacte amb altres objectes que no siguin els propis i que els jugadors/es disposin de gel hidroalcohòlic. És per aquest motiu que des de la FCPP treballarem en tot moment per a que els camps de Pitch and Putt estiguin oberts per a la pràctica esportiva com a forma de fer salut.


La voluntat de la FCPP és reprendre les competicions oficials quan les recomanacions de les autoritats de salut permetin el lliure moviment a la major part del territori i de la població.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC