Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40214
01.10.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Josep Iglesias Campió de Catalunya Matxplay 2020

 

El cap de setmana 19 i 20 de setembre es va jugar la XIV edició del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP al Pitch & Putt Roc 3 de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat). El Matxplay es juga per forats i sota la normativa EPPA, 3 pals i màxima distància de 90m.

Aquest any a diferència d’anys anteriors, van haver-hi 4 categories de joc. A més de l’Absoluta on hi podien participar tots els jugadors i jugadores, hi havia la categoria femenina, la sènior i la categoria dels jugadors amb handicap no positius. Per accedir al Campionat s’havia de jugar la fase prèvia, que es va celebrar el cap de setmana anterior i hi van participar prop de 300 jugador/es.

Al Campionat hi van participar 88 jugador/es. 64 jugadors de la categoria absoluta del quals 8 ja s’havien guanyat la plaça per mèrits esportius i la resta de jugadors fins arribar als 64 van guanyar-se la plaça a la fase prèvia. De la resta de categories participaven 8 jugadors/es.

Dissabte a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la competició i van començar els primers enfrontaments i les primeres sorpreses en els resultats. Jugadors que tenien opcions a guanyar el títol quedaven eliminats. De cara a la tarda es va jugar la 2ona i la 3era ronda del campionat. Els jugadors que passaven ronda per jugar diumenge van ser, el Campió del 2019 Barry Coomber (Gualta) / Josep Iglesias (Sant Cebrià), David Solé (Cambrils) / Amador Rodriguez (Sant Cebrià), Javier Rodriguez  (Peralada)/Teodoro Febrero (Roc 3), Tomás Méndez (Franciac) / Oscar Piqué (Roc 3).

El nivell de joc era molt alt i a mida que anaven passant rondes els jugador/es de les finals eren Iglesias / Méndez de la categoria absoluta, Pedro Sin (Vallromanes) / Jorge Baques (Oller del Mas) de la categoria Sènior, Glória Ruiz (Hcp1) / Purificació Montaña (Hcp1) de la categoria femenina i Raul Calle / Toni García (Roc 3), dels jugadors amb handicap no positiu.

El guanyador de l’absolut va ser Josep Iglesias, qui va aixecar el títol de Campió de Catalunya Matxplay 2020 en guanyar a Méndez al darrer forat . Iglesias havia aconseguit un marge de 2 forats que Méndez va retallar fins empatar al forat 17. En el 18 Iglesias va deixar la bola a menys d’un metre del forat i no va fallar el birdie. Cal recordar que Iglesias ha aconseguit diferents podis en els darrers anys ja que va ser el millor jugador de l’any 2019, Subcampió de Catalunya Absolut 2019, Campió de Catalunya Dobles 2019, 3er classificat Campionat Catalunya Matxplay 2018, Campió amb la selecció Catalana del Torneig 5 Nacions 2019, Subcampió d’Europa per equips amb la selecció Catalana el 2018.

La resta de la classificació absoluta va quedar 3er classificat: Amador Rodriguez, 4rt: Teodoro Rodriguez, 5è classificat: Barry Coomber, 6é classificat: Javier Rodriguez, 7è classificat: David Solé, i 8è classificat: Oscar Piqué.

En categoria femenina Glòria Ruiz va guanyar clarament a la final a Purificació Montaña. Per darrera quedaven: 3a Marta Farrés, 4a Mª Angels Taulats, 5a Amparo Francisco, 6a Carmen Lacalle, 7a Pilar Montero i 8a Conchi Carballo.

En els Sèniors Pedro Sin va necessitar arribar al forat 18 per guanyar a Jorge Baqués. 3er quedava Ramon Bovila, 4t Joaquim Ponsoda, 5è Antonio Marín, 6è Isidre Garrido, 7è Pep O’Callaghan i 8è Jaume Torras.

El campió handicap no positiu  va ser Raúl Calle que va tancar el seu partit al forat 17 davant de Toni Garcia. 3er Andrés Mendoza, 4rt Federico Garcia, 5è Josep Aznar, 6è Javier Bagan, 7è Sergi Rosa i 8è Jaume Floriach. 

 

Classificació final

Classificació fase prèvia

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos fase prèvia


Retall de premsa:


 

Video:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC