Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt al P&P Platja d'Aro a partir del 26 de març de 2021

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 40325
27.01.2021

FIPPAXIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt al P&P Platja d'Aro a partir del 26 de març de 2021

XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt al P&P Platja d'Aro a partir del 26 de març de 2021. Inici de les inscripcions dijous 28 de gener

XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt


El 26, 27 i 28 de març i 10 i 11 d'abril es jugarà al Pitch & Putt Platja d'Aro el XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt. S’espera la presència de jugadors de diferents associacions i federacions de la FIPPA a més d’un nombrós grup de jugadors de la FCPP.

 

En les edicions anteriors els guanyadors van ser Marçal Moré amb 3 títols en el 2008 a HCP1, 2011 a Mas Pagès i 2012 a Papalús de Lloret de Mar. L’irlandès Liam O’Donovan amb 2 títols en el 2013 a l’Ampolla i en el 2015 a Lleida. Amb 1 títol, l’irlandés William Buckley en el 2004 a Teià, Joan Poch en el 2009 a Lleida, Marc Garcia en el 2010 a Sant Cebrià, Jordi Saborit en el 2014 a Teià, Dani Giménez en el 2016 a Roc 3, Enric Sanz en el 2017 a Sant Cebrià, l’irlandès Tommy Hanley en el 2018 a Vallromanes i Amador Rodríguez al 2019 a Portal del Roc. 



Format


S'ha adaptat el format de competició d'altres anys perquè la competició sigui compatible amb les normes COVID de l'any 2021 i el protocol de Pitch and Putt publicat per la FCPP.


Aquest any 2021 s'elimarà una de les voltes de la competició per evitar la coincidència d'un alt nombre de jugadors en el camp el dia que habitualment es jugaven dues voltes en un mateix dia, així cap jugador realitzarà en tota la competició més d'una volta al dia i per tant també s'elimina el dinar conjunt dels jugadors.


Es jugarà una FASE I a 18 forats strokeplay EPPA el primer cap de setmana on s'establirà el tall per jugar la FASE II i II el segon cap de setmana a 36 forats strokeplay EPPA juntament amb les places reservades que l'organització pugui definir amb anterioritat a l'inici de la FASE I.



Inscripcions


S'iniciaran les inscripcions a la FASE I mitjançant inscripció on-line el dijous 28 de gener de 2021 a les 0 hores.

Els jugadors inscrits inicialment, podran escollir dia i hora entre les possibilitats habilitades mitjançant inscripció on-line a partir del dilluns 8 de març de 2021 a les 0 hores. A partir del 15 de març de 2021 podran escollir dia i hora de joc la resta de jugadors no inscrits inicialment a la competició.

Els jugadors inscrits a la competició que no hagin escollit horari de joc el 21 de març de 2021 perdran la seva plaça d'inscripció.

Segons el Reglament, les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitch.cat pels jugadors registrats.

Podran jugar la FASE I de la competició tots els jugadors que s'hagin inscrit a l'Open Catalunya.


Fase I


La FASE I de la competició es jugaran els dies 26, 27 i 28 de març. S'habilitaran diversos trams horaris en cada dia de competició amb sortides previstes pel tee de l'1. La inscripció a una hora significa que s’assignarà l’hora de sortida entre l’hora escollida i els 50 minuts següents seguint els criteris d’ordenació establerts.


Places reservades


Abans de l'inici de la FASE I, el Comitè Organitzador de l'Open haurà definit les places reservades per les FASES II i III que es composaran per jugadors amb plaça internacional provinents d'altres associacions, i els següents jugadors amb mèrits esportius de l'any 2019 o 2020:

 

  • El guanyador de l'Open Catalunya 2019: Amador Rodríguez
  • El millor jugador de l'any 2019; Josep Iglesias
  • La millor jugadora de l'any 2019: Pilar Montero
  • El guanyador del Campionat de Catalunya Absolut 2019: Àlex Albinyana
  • El guanyador del Campionat de Catalunya Matxplay 2020: Josep Iglesias
  • El guanyador del Campionat de Catalunya Sènior 2020: Jordi Serra
  • La guanyadora del Campionat de Catalunya Femení 2019: Carla Puig
  • El guanyador del Campionat de Catalunya Juvenil 2019: Genís Álvarez

En cas de repetir-se el nom d’un jugador o de renúncia d’un jugador/a no es passa la plaça al següent classificat.


Per a confirmar aquestes places els jugadors i jugadores han d'informar a la FCPP (93 342 42 49) per a formalitzar la inscripció abans del 25 de març i posteriorment abonar els drets de joc com qualsevol jugador inscrit.


Fase II i III


Accediran a les FASES II i III un total de 144 jugadors, incloent els jugadors que hagin passat el tall de la FASE I, els jugadors amb plaça reservada per mèrits esportius i els jugadors amb plaça internacional.

Les FASES II i III de la competició es jugaran els dies 10 i 11 d'abril. S'habilitaran diversos trams horaris en cada dia de competició amb sortides previstes pel tee de l'1. Es determinaran els grups de sortida permetent especificar preferència d'horari, però sense poder determinar-lo amb exactitud.

A la categoria femenina s'establirà un tall de 6 places per accedir a les FASES II i III.

 

En cas de que els empats per accedir a jugar les FASES II i III impossibilitin realitzar un tall exactament de les places establertes basant-se únicament en el resultat scratch obtingut, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats, si encara així persistís l'empat, es determinarà el desempat per l'últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.


Normes FIPPA


Les distàncies i normes a aplicar seran les normes FIPPA.


Drets de joc


Els jugadors pagaran 20€ per jugar la FASE I.

Els jugadors que accedeixin a jugar les FASES II i III pagaran conjuntament els drets de joc de les dues fases, que seran de 40€ incloent l'entrenament del divendres dia 9 d'abril.

El preu dels entrenament durant la setmana anterior a la competició de diumenge a les 14:00 a divendres, serà de 10€ per jugar 18 forats.


Entrenaments


Amb motiu de la situació sanitaria actual i el confinament municipal, els jugadors que s'inscriguin a la competició rebran un certificat d'inscripció per email que els permetrà el desplaçament intermunicipal des del moment de l'inscripció fins al moment de la competició.

Les condicions en que es poden realitzar els entrenaments i els desplaçaments vinculats als mateixos no depenen de la Federació Catalana de Pitch and Putt i poden variar en funció de les normes que aprovin les administracions competents.

L'adreça d'email d'enviament del certificat corresponent serà a l'adreça d'email indicada a l'apartat de dades personals de la zona personal de la web pitch.cat per tant cal que aquesta dada estigui correctament actualitzada.


Trofeus i premis

 

Homes:                                                                     

  • Campió
  • Sotscampió
  • 3er Classificat
  • 4rt Classificat
  • 5è Classificat

Dones:

  • Campiona
  • Sotscampiona
  • 3a Classificada
  • 4a Classificada
  • 5a Classificada

Sèniors:

  • Campió/ona
  • Sotscampió/ona
  • 3er Classificat/ada
  • 4rt Classificat/ada
  • 5è Classificat/ada

Juvenils:

  • Campió o Campiona 

Premis a entregar en cas de tenir un mínim de 6 participants a una categoria.


Per l’adjudicació de trofeus, en cas d’empat entre dos o més jugadors, es desempatarà a favor del jugador amb millor última volta, si encara així persisteix l’empat es desempatarà segons la fórmula dels 9, 6, 3 i últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

 

S’informa a tots els jugadors que d’acord amb la normativa de la FIPPA de premis en metàl·lic per a Opens, el XIII Open Catalunya de Pitch & Putt tindrà un seguit de premis pels primers classificats en categoria absoluta(indistinta d’homes i dones).

 

Els premis seran:

 

Classificació Absoluta

 

  • 1er classificat 500 €
  • 2on classificat 400 €
  • 3er classificat 300 €
  • 4rt classificat 200 €
  • 5è classificat 100 €

Classificació Femenina

 

  • 1er classificat 200 €
  • 2on classificat 100 €

Classificació Sènior

 

  • 1er classificat 200 €
  • 2on classificat 100 €

En cas d’haver empat en una o més posicions, la quantitat per a cada jugador serà el total de quantitats guanyades dividit entre els jugadors que han quedat empatats en aquelles posicions.

Un jugador només pot optar a un premi, el de més quantia.

 

El jugador podrà optar a tenir un val per a canviar en un establiment de Catalunya o per rebre el premi en metàl·lic.

 

A tots els premis se’ls hi haurà de descomptar la retenció d’impostos segons la normativa legal vigent. Pels estrangers la retenció és d’un 19,5%. Pels nacionals amb DNI 15% i per les persones amb NIE 15% per a tots els premis.


Els jugadors menors d’edat únicament podran rebre el val i no podran rebre el premi en metàl·lic.

 

Aquesta normativa està sota l’ampar de la FIPPA pels jugadors pertanyents a les seves associacions membres.

 

 

Normes COVID


Tot jugador/a inscrit/a a la competició declara responsablement que en els darrers 14 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb la COVID-19, no haver estat positiu, no haver conviscut amb persones que ho hagin estat ni haver tingut contacte estret amb persones infectades. Els 14 dies es tindran en compte respecte al dia d'inscripció i respecte al dia de competició. Sense aquesta declaració responsable, el jugador/a no podrà inscriure's i per tant no podrà competir.

Tots els jugadors estaran obligats a observar i seguir el protocol sanitari COVID que la Federació Catalana de Pitch and Putt ha aprovat i publicat.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC