Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 101 - Abril 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40569
03.05.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 101 - Abril 2021

En marxa la XII edició de l’Interclubs Femení

  

El dissabte 24 d’abril es va donar el tret de sortida a la XII edició de l’Interclubs Femení de Pitch & Putt2021. Aquest any el número de proves son 5 en total. Es una competició per equips i juguen 3 parelles per equip sota la modalitat fourball medalplay. Cada jugadora juga la seva bola i compta el millor resultat del forat. De les tres targes de cada equip comptabilitzen les dues millors. Es diferencien dues divisions per zones de joc, la Nord i la Sud i hi ha 13 equips participants a cada zona. Les 4 primeres proves es juguen en les 2 zones, però la 5ª i última prova que es la final es juga en zona única i serà el proper mes de juliol.

El P&P Mas Gurumbau (Taradell) i el P&P Badalona, van acollir a les 156 jugadores d’aquesta 1era prova.

A Mas Gurumbau seu de la zona Nord, van començar a jugar a partir de les 9 de matí els equips millors classificats a l’ultima edició jugada. Les parelles que van fer millor resultat van ser les del P&P Gualta Julie Maissongrosse i Cristina Albareda amb 49 cops, seguides de la Purificación Montaña i Nuria Bertran (P&P Hcp1) amb un cop més. Pel que fa als equips va guanyar la prova l’equip de Fem Gualta amb un gran resultat de 7 cops sota par i es situa líder provisional de la classificació general, seguit de Les Mineres amb un cops més i en tercera posició el P&P Mas Nou Femení amb 108 cops.

Pel que fa a la classificació handicap, la parella Katti Jarvsoo i Ariadna Pallas (Golf Lloret) i l’Isabel Almarcha i la Fiona Ravoux (P&P Gualta) vam guanyar la prova amb 46 cops. Fem Gualta encapçala també la classificació handicap amb 100 punts, seguit de les mineres amb 90 i en tercera posició Franciac Verd amb 80.

Les 78 jugadores de la zona Sud van jugar al P&P Badalona, les millors van ser la parella Gloria Ruiz i Cristina Aguasca del P&P El Vallès que van fer un gran resultat de 6 cops sota par, seguides de les locals Judit Rodriguez i Pauli Lorenzo (P&P Badalona) amb 2 cops sota par. Entre tots els equips el guanyador va ser Vallromanes amb 3 cops par, seguit de Femení Vallès i Noies de Godmar amb un cop més. Ruiz i Aguasca també van guanyar la classificació handicap amb 44 cops, seguides de l’Eva Esteban i la Montserrat Ortiz (P&P Can Mascaró) amb 47 cops. Femení Vallès lidera la classificació handicap amb 100 punts, seguides de Vallromanes Nou amb 90 i en tercera posició l’equip local Noies de Godmar amb 80.

La propera prova serà el diumenge 16 de maig al P&P Sant Cebrià per les jugadores de la zona Nord i al P&P Can Rafel per les de la zona Sud.

 

Resultats

Link a les fotos zona est

Link a les fotos zona oest


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC