Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Vols que la teva empresa sigui esponsor de la Copa del Món?

Ets a:  IniciNotíciesWC2006Notícia id 4066
21.02.2006

WC2006Vols que la teva empresa sigui esponsor de la Copa del Món?

Oportunitats comercials en el marc de la Copa del Món de Pitch & Putt (Teià, Març 2006)































OPORTUNITATS COMERCIALS EN EL MARC DE

OPORTUNITATS COMERCIALS EN EL MARC DE

LA COPA DEL MÓN DE PITCH&PUTT (Teià, Març 2006)

 

 

 

Catalunya acollirà del 23 al 25 de Març del 2006 la II Copa del Món de Pitch&Putt, un esdeveniment únic, que pretén esdevenir no únicament un espectacle esportiu sinó també tot un esdeveniment social, amb una participació activa dels mitjans de comunicació, les administracions i les institucions capdavanteres del país i el teixit empresarial.

 

En el mes d’octubre del 2004, es va celebrar a Chia (Sardenya, Itàlia) la primera edició de la Copa del Món de Pitch & Putt (World Cup Invitational), amb victòria de la delegació catalana. Hi van participar vuit equips, tots provinents de països europeus.

 

L’Associació Europea de Pitch & Putt (EPPA) ha confiat a la Unió Catalana de Pitch&Putt (UCPP) l’organització a d’aquesta segona edició de la Copa del Món, que es durà a terme al camp situat a Teià (El Maresme), i que té prevista la participació de delegacions provinents de tretze països diferents, entre ells Irlanda, Itàlia, Holanda, França, Dinamarca, Xile, Austràlia, Noruega, Andorra o el Regne Unit.

 

La rellevància mediàtica, esportiva i social que ha de tenir aquest esdeveniment, així mateix com el boom que la pràctica esportiva del Pitch&Putt experimenta especialment a Catalunya, i els atributs positius que se li associen (esport jove, respectuós amb el medi ambient, sa...), fan d’aquesta nova edició de la Copa del Món un escenari únic i molt propici perquè les empreses puguin realitzar accions de comunicació i de marketing per a publicitar i presentar els seus productes i serveis entre el públic assistent i els telespectadors i lectors de premsa escrita.

 

L’indubtable potencial comunicatiu que l’esport ofereix en els nostres dies juntament amb el creixent atractiu que aquest genera entre el públic fan que s’obrin noves possibilitats perquè les empreses obtinguin retorns òptims de les seves inversions en matèria de marketing i de comunicació, arribant de manera més directa i eficaç als seus públic-objectius, i superant això una situació actual de quasi saturació del mercat publicitari (publicitat a TV i en mitjans escrits).

 

Les oportunitats comercials i espais per al patrocini encara disponibles a hores d’ara en l’esdeveniment de la Copa del Món abasten diferents possibilitats, des de l’esponsorització d’un forat del recorregut, el patrocini de la zona village, o, fins i tot, convertir-se en partner oficial i exclusiu de la Copa del Món, donant nom a la competició. A canvi, s’ofereix un molt complert paquet de contraprestacions, que apart de la publicitat estàtica i els espais en els mitjans oficials de la competició, inclou també la presència en la recepció oficial que farà el govern de la Generalitat a les delegacions participants.

 

En cas d’interès, poden posar-se en contacte amb l’empresa CRS Sports & Culture (sr. Sergi Bernadí, tlf. 667 44 7088), responsables de la gestió en aquest àmbit de la Copa del Món.


 

 

 

Detalls de contacte:

 

CRS Sports & Culture

Av. Josep Tarradellas, 126-128 pl. 15

08029 Barcelona (Spain)

+34 93. 430.55.80

e-mail: sbernadi@crsesports.com 

 

 

 

Moltes gràcies.

 

 

Atentament,

 

 

Antoni Lloret

UCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC