Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 105 - Agost 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41364
31.08.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 105 - Agost 2021

Glòria Ruiz i Marc Sabria Campions de la

Copa ACPP de Parelles Mixtes 2021

 

Del 27 al 29 d’agost es va jugar la XV edició de la Copa ACPP de Parelles Mixtes al Pitch & Putt Franciac de Caldes de Malavella, hi van participar 192 jugadors/es. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat es jugava a un total de 54 forats amb una volta a cadascuna de les 3 modalitats joc de parelles, la modalitat fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Els primers 18 forats es van jugar modalitat fourball i es podia escollir dia de joc entre divendres i dissabte. El millor resultat de la primera volta de la competició el van fer la parella del P&P Gualta Josep Ramon Portell i Soraya Lassal amb un gran resultat de 44 cops, seguit d’un triple empat a 48 cops entre Ricard Diaz (Gualta) i Anna Oller (Peralada), Marta i Lluís Cucurull (Bellpuig) i  els locals Gerard Solano i Annia Paredes (Franciac).

Diumenge es jugava la segona part del campionat, només hi podien accedir les millors 36 parelles i s’havia de passar un tall, que va quedar a 53 cops.  Quedaven 36 forats per jugar 18 sota modalitat greensome i 18 foursome..

Diumenge a primera hora del matí es  va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició en modalitat greensome, per la primera posició va haver-hi un triple  empat a 50 cops entre la Gloria Ruiz (Badalona) i Marc Sabria (Franciac), els locals Eric i Carla Puig (Franciac) i els germans Cucurull, el que donava una classificació general acumulada dels primers 36 forats encapçalada per la parella lleidatana Marta i Lluís Cucurull i Portell i Lassal amb un total de 98 cops, seguits de l’Eric i la Carla Puig i el Joan Manel Ortega i Mar Ortega (Franciac) i Ruiz i Sabria amb 2 cops més.

Només quedava l’ultima i definitiva volta per jugar en modalitat foursome, la mes exigent de totes, un cop tots els participants van dinar, al voltant de les 14h de la tarda es van començar a jugar els últims 18 forats. Entre els primers classificats hi havia molt pocs cops de diferencia per tant  el títol de campió estava a l’abast de qualsevol parella. Ruiz i Sabria van fer una molt bona volta foursome amb 51 cops, que els hi va fer passar al capdavant de classificació i van poder aixecar el títol de Campions de la Copa ACPP de parelles Mixtes 2021, amb un total de 151 cops, seguits de la Marta i el Lluís Cucurull amb 152, en tercera posició va quedar el Josep Ramon Portell i la Soraya Lassal amb 155, en 4 lloc el Gerard Solano i la Annia Paredes amb 160 i en 5ena posició el Teodoro Febrero i l’Amparo Francisco amb 161.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificació final

Àlbum de fotografies


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC