Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 105 - Agost 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41365
31.08.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 105 - Agost 2021

Joel Girbau Campió de Catalunya Matxplay 2021

El cap de setmana 7 i 8 d’agost es va jugar la XV edició del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP al Pitch & Putt Lloret (Lloret de Mar). El Matxplay es juga per forats i sota la normativa EPPA, 3 pals i màxima distància de 90m.

Per accedir al Campionat s’havia de jugar la fase prèvia, que es va celebrar el cap de setmana anterior i hi van participar 217 jugador/es. Al Campionat hi van participar 88 jugador/es. 64 jugadors de la categoria absoluta del quals 7 ja s’havien guanyat la plaça per haver estat membres de la Selecció Catalana dues setmanes abans i la resta de jugadors fins arribar als 64 van guanyar-se la plaça a la fase prèvia. A les categories femenina, sènior i de handicap no positiu participaven 8 jugadors/es.

Dissabte a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la competició i van començar els primers enfrontaments, jugant-se en un sol dia els 3 primers partits que definien els jugadors que accedien a la jornada de diumenge, que va ser, Oriol Mas, Marc Lloret, Josep Ramon Portell, Tomás Méndez, Antonio Penalva, Fernando Cano, Roger Albiñana i Joel Girbau..

El nivell de joc era molt alt i a mida que anaven passant rondes els jugador/es que conformaven per les finals eren Oriol Mas / Joel Girbau a la categoria absoluta, Juan / Xavier Creus al quadre de la categoria Sènior, Purificació Montaña / Encarnación Robledo al quadre de la categoria femenina i Avel·li García / Sergi Tarrida, al quadre de la categoria de jugadors amb handicap no positiu.

La final absoluta tenia un gran nivell assegurat entre Joel Girbau guanyador aquest mateix any del Campionat de Catalunya Absolut 2021 i Oriol Mas guanyador de l’Open Catalunya Internacional 2021. L’Oriol havia mostrat un joc molt sòlid durant tot el cap de setmana eliminant a les rondes anteriors a jugadors com el fins ara actual campió matxplay, Josep Iglesias o el dues vegades campió del mateix títol, Marc Lloret, i per la seva banda en Joel Girbau mostrava els motius que l’havien portat a guanyar aquest mateix any el campionat absolut i a liderar el màxim títol individual de Millor Jugador de l’Any.

La final es va decidir al forat 17 a favor de Joel Girbau després d’innumerables cops de molta qualitat per part dels dos jugadors. La resta de la classificació absoluta va quedar 3er classificat: Fernando Cano, 4rt: Josep Ramón Portell, 5è classificat: Marc Lloret, 6é classificat: Roger Albiñana, 7è classificat: Tomás Méndez, i 8è classificat: Antonio Penalva.

Els quadres de la resta de categories els van guanyar a categoria femenina Purificació Montaña, a categoria sènior, Juan Paz i a categoria de handicap no positiu, Avel·li García

En finalitzar la competició el President de la Federació Catalana de Pitch and Putt, el Sr. Jordi Torrent va fer entrega dels premis a tots els guanyadors/es incloent el títol de Millor Jugador de l’Any 2021 que ha guanyat en Joel Girbau després de jugar-se el Campionat de Catalunya Matxplay, última prova puntuable a nivell individual.

 

Classificació final

Àlbum de fotografies


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC