Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41596
01.10.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

P&P Badalona Campió de l’Interclubs 2021

 

El cap de setmana 25 i 26 de setembre es va jugar la 6ena i última prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs 2021 a diferents seus d’arreu de Catalunya, a Mas Gurumbau (Taradell), a Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), bonÀrea (Lleida), Vallromanes, Portal de Roc (Vilanova i la Geltrú), LLoret, Can Mascaró (La Palma de Cervelló) i Teià. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Aquesta ha estat la 25ª edició de l’Interclubs i hi han participat 136 equips i més de 1100 jugador/es en una o més proves.

Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P Mas Gurumbau a la comarca d’Osona, a primera divisió hi participen 17 equips i es combinen la modalitat de joc individual i la de parelles la Fourball (cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat). La temperatura era força alta per la època de l’any que ens trobem, però feia una mica de vent que s’agraïa per la pràctica del Pitch & Putt, però a l’hora dificultava molt el joc per que els greens estaven molt secs i les boles agafaven molta velocitat. La posició de les banderes complicava encara més el joc. Tot plegat va fer que els jugadors no fessin grans resultats. Per la primera posició en la classificació individual va haver-hi un quàdruple empat a 2 cops sota par entre el Jordi Panes (P&P Vallromanes Tablao Cordobés), Joel Moscatel (P&P Lleida), Joel Girbau (P&P Bellpuig) i el Manuel Amor (P&P Badalona) i pel que fa a les parelles la millor va ser la gironina Emili Sanmartin i el Joan Poch (Franciac) amb 48 cops, seguits del Teodoro Febrero i el David Riera (Roc 3) amb 2 cops més. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser el P&P Badalona amb 212 cops, seguit del Roc 3 amb 215 i en tercera posició els lleidatans La Trattoria Urgell amb 217 punts.

El P&P Badalona es va proclamar Campió del Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs 2021 amb un total acumulat de 556 punts. Cal destacar el nivell de joc que han tingut els seus components durant tota la temporada, van posar-se líders a la primera prova i ja no l’han deixat fins aixecar la Copa de Campions. Han guanyat 5 de les 6 proves disputades.

Pel P&P Badalona és la 4arta vegada a l’història que aixequen aquest trofeu 2015, 2014 i 2010. El subcampions van ser l’equip de Roc 3 amb un total de 452 punts i en tercera posició l’equip de Franciac amb 424.

Pel que fa a la resta de divisions els equips Campions son, 2ª divisió Est: Golf La Garriga P&P, 2ª divisió Oest: Portal del Roc, 3ª divisió Est: Tsunami de Franciac, 3ª divisió Oest: Mulligan, 4ª divisió Nord: P&P Mas Nou, 4ª divisió Centre G-1 Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª divisió Centre G-2: Michaell Collins Irish Pub.

Un cop finalitzat el campionat es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors de cada una de les divisions i zones.

 

Classificacions


Àlbums de Fotos 1

Àlbums de Fotos 2

Àlbums de Fotos 3

Àlbums de Fotos 4


Video UFEC


Nota de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC