Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41843
04.11.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Roger Carot campió del Rànquing Juvenil FCPP 2021

 

El cap de setmana 16 i 17 d’octubre es va jugar la 6ª i última prova del Rànquing Juvenil FCPP / Interclubs Juvenil ACPP al P&P Gualta (Girona), hi van participar 83 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Com a la resta de proves que s’han jugat durant l’any hi havies dues categories de joc la de competició, jugador/es de més nivell i la d’iniciació, jugador/es que s’inicien al P&P. De la categoria de competició hi van participar 38 jugador/es i la d’iniciació 45. Entre els jugadors de mes nivell va haver-hi un empat per la primera posició a 58 cops entre la Marta Bertran (Hcp1 Juvenil) i el local Nil Artigas (Gualta), seguits de l’Adrià Gil (Badalona) i el Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb un cop més. La guanyadora de la categoria handicap va er l’Anna Esquivell (El Vallès) que va fer 3 cops sota par, seguida de la badalonina Berta Nadal (Badalona) amb 2 cops més. Entre el mes petits el guanyador de la prova va ser Jan Bernet (Hcp1) i l’Anna Iturmendi la guanyadora handicap.

Pel que fa a la classificació general, el campió del Rànquing Juvenil categoria Competició ha estat el Roger Carot (HCP1) amb 174 punts, seguit  de l’Adrià Gil amb 166.  El guanyador de la categoria handicap va ser el Mario Gaspar (Can Cuyàs) amb un total de 193 punts, seguit del Dídac Marquez (Can Cuyàs) amb 186.

El guanyador del Rànquing Categoria Iniciació va ser Bernet amb 74 punts, seguit de l’Aleix Torrents (Can Cuyàs) amb 67, la classificació handicap la va guanyar l’Eric Solanas (Montseny) amb 46 punts, seguit de l’Axel Marimon (Badalona) amb 41.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil que es juga paral·lelament al Rànquing i es una competició per equips on contabilitzen els 4 millors resultats de cada equip, el campió tant de la categoria Competició com de d’Iniciació va ser Can Cuyàs Juvenil amb 900 (competició) i 890 (iniciació) punts, seguit de Badalona Juvenil amb 820 (competició) i 767 (iniciació) punts i en tercera posició Hcp1 Juvenil amb 774 (competició) i 756 (iniciació) punts.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyador/es.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC