Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 108 - Novembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42060
02.12.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 108 - Novembre 2021

Fernando Cano i Josep Gurillo Campions de la Copa Parelles Sèniors 2021

 

El P&P Gualta a la comarca del Baix Empordà va acollir la X edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors. Hi van participar 98 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Era una competició de parelles i es jugaven 54 forats i 3 modalitat de joc.  La fourball on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que és  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop.

Entre divendres i dissabte es jugava, la primera volta de la competició, la fourball. Les parelles podien escollir dia i hora de joc, el millor resultat dels primers 18 forats el van l’Heribert Bernat (Can Rafel) i l’Oscar Rovira (El Vendrell) amb 7 cops sota par, seguits dels locals Juan Paz i Jose Santos (Gualta) amb un cop més i en tercera posició va haver-hi un triple empat a 49 cops entre Jordi Molins / Salvador Garangou (Franciac), Carles Millan / Josep Ramon Portell (Gualta) i Antonio Mateo / Wenceslao Barragan (companys del club Roc 3). Per jugar la segona part del campionat s’havia de passar un tall i va quedar a 60 cops.

Quedaven per jugar 36 forats més i a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la segona volta de competició, la greensome.  El millor resultat el van fer la parella local Fernando Cano i Josep Gurillo (Gualta) amb 46 cops, seguits de Luis Javier Martínez / Josep Martínez i Carles Millan / Josep Ramon Portell amb 2 cops més. Un cop jugats els primers 36 forats Cano i Gurillo es posaven líders amb 96 cops acumulats i en segona posició Millan i Portell i Paz i Santos amb 97 cops. Pel que fa a la classificació handicap la parella líder era Sabine Sandford i Sheena Holtkamp (Gualta) amb 99 cops.

Els jugador/es van agafar forces ja que encara quedava l’última i decisiva volta per jugar, la foursome, la més exigent de totes. Per la primera posició va haver-hi un empat a 2 cops sota par entre Millan i Portell i els líders Fernando Cano i Josep Gurillo que els hi va donar el títol de Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2021 amb un resultat acumulat de 14 cops sota par.

Cal destacar la llarga trajectòria esportiva de Cano i Gurillo, bicampions d’Interclubs  2016 i 2012, Campions Copa Catalunya - Trofeu Solius 2019, 2013, 2012 i 2008. I a nivell individual Fernando Cano, va ser Campió Rànquing Absolut 2009, Campió de Catalunya Dobles 2009, i Campió de Catalunya Matxplay 2009, Campió II Copa del Mon per Equips 2006, Campió del món Individual Strokeplay 2009 i Campió VI Campionat d’Europa per Equips 2010. I ha participat en proves Internacionals amb la selecció catalana de P&P diverses vegades.


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Fernando Cano i Josep Gurillo amb 148 cops

Subcampions Carles Millan i Josep Ramon Portell amb 149

3ers Classificats: Juan Paz i Jose Santos 151 cops

Campio/nes Handicap: Sabine Sandford i Shenna Holtkamp amb 156 cops

Subcampions Handicap: Luis Javier Martínez  i Josep Martínez 161 cops

3ers Classificats: Felix Carlos Gómez i Jose Maurice Van Den Berg 161 cops

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC