Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42471
09.02.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 110 - Gener 2022

El P&P Mas Nou i el Green Team Urgell

primers líders de l’Interclubs Femení 2022

El 23 de gener es va jugar la primera prova de la XIII edició de l’Interclubs femení ACPP 2022 a Lloret pels equips de la zona Nord i a Teià pels de la zona Sud. En total hi van participar 26 equips i mes de 150 jugadores.

Al campionat es juguen 6 proves en total, 5 a cada una de les zones la nord i la sud i 1 a zona única. Es una competició per equips on hi participen 3 parelles a cada equip i es juga sota la modalitat fourball medalplay (cada jugadora juga la seva bola i puntua el millor resultat). De les 3 parelles comptabilitzen els 2 millors resultats.

Al Golf Lloret P&P hi van jugar 13 equips i hi havien dos horaris sortida, els equips millors classificats del 2021 van sortir a primera hora i els de la part mes baixa de la taula de cara al migdia. Pel que fa a les parelles va haver-hi un triple empat per la primera posició a 1 cop sobre par,  entre les locals Katti Jarsoo i Natalia Omelchenko (P&P Lloret), la Marta Bertran i la Marta Mota (Hcp1 Mineres) i la Mª Encarnación Robledo i la Clara Cortés (P&P Mas Nou). La classificació per equips la va guanyar el P&P Mas Nou (Platja d’Aro) amb un total de 112 cops i unes targetes de joc de 55 i 57 cops, en segona posició i el mateix resultat Hcp1 Mineres i l’equip gironí de Fem Gualta ocupa la tercera posició amb un cop més, 113 en total. La classificació handicap la va guanyar l’equip local P&P Golf Lloret amb 102 cops, seguides de Fem Gualta amb 105 i en tercera posició La Garriga Ladies amb un cop més.

Pel que fa a la zona Sud, hi van participar 78 jugadores de 13 equips diferents, el millor resultat de parelles el van fer la Dolors Sanchez i la Violeta Blazquez (Vallromanes Tablao Cordobés) i l’Isabel Rodriguez i la Mercedes Marco del (Green Team Urgell) amb 2 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Marta Cucurull i la Glòria Ruiz amb un cop més. La classificació d’equips la va guanyar l’equip lleidatà Green Team Urgell amb 105 cops, seguides de Vallromanes Femení amb 110 i en tercera posició Vallromanes Tablao Cordobés amb 111, que també va guanyar la classificació handicap.

La propera prova serà el 12 de febrer al Pitch & Putt Hcp1 i al P&P Vendrell.