Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 111 - Febrer 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42647
02.03.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 111 - Febrer 2022

Canal Olímpic lidera l’Interclubs

 

El cap de setmana 19 i 20 de febrer es va jugar la segona prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Lloret, El Vendrell, Platja d’Aro, Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Castelló Empuriabrava, Costa Daurada (El Catllar – Tarragona), Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) i Teià. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els 18 equips de la màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Portal del Roc i la bona climatologia va acompanyar la jornada amb un dia molt primaveral, ideal per la pràctica del Pitch & Putt. Dels 144 jugadors de la primera divisió la meitat van jugar en modalitat individual i la resta amb modalitat de parelles la fourball, cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat .

El millor resultat individual el van fer l’Alejandro Cabrera (Sant Cebrià Blau) i Pablo Luis Navarro (Portal del Roc) que van fer 5 cops sota par, seguits del Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb un cop més. Pel que fa a les parelles va haver un doble empat per la primera posició de l’equip Sant Cebrià Blau, entre l’Angel Navarro i el Javier Gamero i l’Enric Serrano i l’Oscar Martínez amb 8 cops sota par, seguits d’un triple empat a 48 cops entre David Vilallonga i Quico Lopez (Hcp1), Sergi Peña i Jose Posilio (P&P Badalona) i Enrique Playan i Frank Gelabert (P&P El Vendrell). L’equip Sant Cebrià Blau, va guanyar la prova amb unes targetes de joc de 49, 54 i 54 les individuals i 46 cops la parella un total de 203 cops, els mateixos que el P&P Badalona que va quedar en segona posició i Canal Olímpic Capitolio tercer amb 205 cops.

La classificació general després de dues proves està encapçalada per l’equip Canal Olímpic Capitolio amb 170 punts, seguit de Sant Cebrià Blau amb 156 i en tercera posició Franciac amb 150 punts.

Els equips líders de la resta de divisions són: 2ª divisió Est: Platja d’Aro Serrallonga, 2ª divisió Oest: Jugadors del Vallès, 3ª divisió Est: Golf Lloret Forat 19, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª Divisió Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª Divisió Centre G1 Vallès Kumara Cafè, 4ª Divisió Centre G2: Sant Cebrià Tarats i 4ª Divisió Centre G3: Pegadores.

La propera prova serà els dies 12 i 13 de març a Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Mas Nou (Platja d’Aro), El Vallès (Terrassa), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Canal Olímpic (Castelldefels), Franciac (Caldes de Malavella), Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Badalona i La Garriga.


Classificacions

Àlbum de fotos de la 2ª prova Interclubs 4ª div. Centre G-3 - Teià 2022

Àlbum de fotos de la 2ª prova Interclubs 3ª div. Oest - Roc 3 2022


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC