Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42648
02.03.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 111 - Febrer 2022

Hcp1 Olewer i Green Team Urgell guanyen la

2ª prova de l’Interclubs Femení

El dissabte 12 de febrer es va jugar la 2ª prova de l’Interclubs Femení al Pitch & Putt a Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) els equips de la zona Nord i al Pitch & Putt El Vendrell els de la zona Sud. Hi van participar més de 150 jugadores.

Al P&P Hcp1 la millor parella va ser la local Carlota Serra i l’Isabel Luque (Hcp1 Olewer) amb un magnífic resultat de 46 cops (-8), seguides de les jugadores també locals Rosa Mª Iglesias i Araceli Muriel (Hcp1 Olewer) i la Purificació Montaña i la Núria Bertran (Hcp1 Mineres) que van fer un cop sota par. Pel que fa a la prova l’equip guanyador va ser Hcp1 Olewer amb 99 cops, seguit de Hcp1 Mineres amb 110 i en tercera posició P&P Mas Nou Femení amb 114 i amb els mateixos cops però quedant en 4ª posició segons Reglament de la competició Golf Lloret P&P.

La classificació acumulada està encapçalada per Hcp1 Mineres amb 180 punts, seguides de P&P Mas Nou amb els mateixos punts i en tercera posició Hcp 1 Olewer amb 172. Golf Lloret encapçala la taula handicap amb 200 punts, seguit de P&P Mas Nou Femení amb 152 i Hcp1 Olewer amb 146.

Al Pitch & Putt El Vendrell van jugar 13 equips, el millor resultat el va fer la parella d’Isabel Rodríguez i Mercedes Marco (Green Team Urgell) amb 3 cops sota par, seguides d’un triple empat amb un cop més entre la Maria del Carmen Valls-Taberner i Cristina Jover (P&P Can Cuyàs), Pilar Montero i Mònica Riera (Vallromanes Femení A) i l’Abby Nachshon i la Mª Carmen Panades (P&P Lleida). L’equip guanyador de la prova va ser Green Team Urgell amb 104 cops, seguit de Vallromanes A amb 105 i en tercera posició Portal del Roc amb 108 cops.

Green Team Urgell es líder de la classificació general amb 200 punts, seguit de Vallromanes Femení amb 180 i en tercera posició Can Cuyàs Femení amb 136 punts. Vallromanes Femení i Green Team Urgell van primer i segon de la classificació handicap i la tercera posició l’ocupa Vallromanes Tablao Cordobés amb 150.

La propera prova serà el dia 6 març al Pitch & Putt Gualta (zona Nord) i al P&P Can Cuyàs (zona Sud)