Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43567
05.07.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Mario Gaspar guanya el Rànquing Juvenil del Vallès

 

El cap de setmana 4 i 5 de juny es va jugar al Pitch & Putt El Vallès (Terrassa) la 4ª prova del Rànquing i Interclubs Juvenil. Van participar un total de 99 joves jugador/es entre les dues categories de joc, la d’iniciació jugador/es que s’inicien al Pitch & Putt i la de competició, són els participants que tenen més experiència al nostre esport. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre dissabte i diumenge van jugar 54 jugador/es de la categoria competició, va ser un cap de setmana amb temperatures molt estiuenques. El millor resultat el va fer el Mario Gaspar (Can Cuyàs) amb 2 cops sota par, seguit del seu company de club Yago Izquierdo amb un cop més. Gaspar també va guanyar la categoria handicap amb un bon resultat de 43 punts, seguit d’un triple empat a un cop més entre Diego Hurtado (Badalona), Ariadna Pórtulas (The Golf Square Academy) i el local Fernando Pastor (El Vallès) .

Els més petits que són jugadors d’un màxim de 14 anys, juguen amb mides EPPA, vol dir que les distàncies dels forats han de ser com a màxim 90 metres i a diferència dels de competició és que només juguen 9 forats. El millor tant en categoria scratch com handicap va ser el Mateu Griffiths – Jones  de Can Cuyàs.

Pel que fa a les classificacions acumulades els líders de la general son Jan Bernet (Hcp1) i Ian López tots dos amb 129 punts, seguit del Biel Cabanes amb 126. Hugo Otero (Vallromanes) encapçala la taula handicap amb 157 punts, seguit de la Carolina Solavera (Can Cuyàs) i l’Ian Lopez amb 151. Entre els més joves, els de la categoria Iniciació ocupa la primera posició el Joaquim Martinez (Can Cuyàs) amb 44 punts.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil. És una competició per equips on es diferencien també dues categories de joc la de Competició i la d’Iniciació. De totes les targes d’un mateix equip, comptabilitzen els 4 millors resultats de cada prova. La classificació general està de la següent manera, categoria Competició, Can Cuyàs es situa líder amb 600 punts, seguit de hcp1 Juvenil amb 540 i tercer Badalona Juvenil amb 521. Categoria Iniciació: Can Cuyàs va primer amb 600 punts, el Vallès segon amb 550 i Badalona Juvenil tercer amb 521.

La propera prova ja serà la 5º i es jugarà els dies 2 i 3 de juliol al Pitch & Putt Franciac.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC