Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Camps de Pitch & Putt cardioprotegits

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 43927
30.08.2022

Altres NotíciesCamps de Pitch & Putt cardioprotegits

Camps de Pitch & Putt cardioprotegits

 

La Federació Catalana de Pitch & Putt ha posat en marxa una campanya de cardioprotecció a la majoria de camps de Pitch & Putt a Catalunya.

La FCPP considera que és de gran importància de que es conegui el protocol a seguir en cas de parades cardíaques en la pràctica esportiva i de disposar de Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) als camps de Pitch & Putt. És significatiu el nombre de jugadors i jugadores de pitch & putt en grups d’edat que poden patir cardiopaties. La FCPP vol que la majoria de camps de Pitch & Putt siguin espais cardioprotegits.

La campanya ha consistit en tres fases. La primera la formació de personal del camp en cursos de suport vital bàsic i desfibril·lació semiautomàtica. La segona és la cessió i  instal·lació de desfibril·ladors en els camps de pitch & putt que s’havien format i la tercera que s’iniciarà aquesta tardor la realització de cursos bàsics divulgatius de dues hores oberts a tots els federats.

Tota aquesta campanya s’està fent amb la col.laboració de l’Associació SAMS.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC