Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44132
29.09.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Marta i Lluís Cucurull guanyen  la Copa Parelles Mixtes 2022

 

Del 26 al 28 d’agost es va jugar la XVI edició de la Copa Parelles Mixtes al Pitch & Putt Roc 3 de Santa Coloma de Cervelló. Hi van participar 206 jugadors/es.

El campionat era a 54 forats i es jugaven 3 modalitats de joc de parelles. La fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat. La greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després es realitza un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Entre divendres i dissabte es jugaven els primers 18 forats sota la modalitat fourball. El millor resultat el van fer els germans Lluís i Marta Cucurull (P&P Bellpuig) amb un gran resultat de 46 cops, seguits dels companys de club Clara i Pau Folguera, Mar i Joan Manel Ortega (Franciac), Carlota (CE Fora Límits) i Antonio Serra (Can Cuyàs), Enrique Jaen (Can Rafel) i Conchi Carballo (Vallromanes), Salvador i Silvia Garangou (Franciac) i Purificación Montaña y Josep Perez (Hcp1), tots amb un cop més. Per jugar la segona part del campionat, les parelles havien de passar un tall i va quedar a 1 cop sota par i no totes amb aquest resultat van passar-lo, només les 36 millors parelles.

El diumenge es jugaven dues voltes, primer la greensome i després de cara el migdia la modalitat mes complicada de totes la foursome.

A primera hora del matí es va donar el tret de sortida i 72 jugador/es començaven a jugar la segona volta de la competició, el millor resultat el van fer l’Oscar O’Callaghan (CE Fora Límits) i la Júlia Moya (La Garriga) amb 6 cops sota par, seguit d’un doble empat amb un cop més de la Soraya Lassal i en Josep Ramon Portell (Gualta) i el Barry i la Jane Coomber (Gualta). Un cop jugats els primers 36 forats la classificació general estava encapçalada pels germans Cucurull amb 97 cops, seguits del pare i filla Antonio i Carlota Serra amb 98 cops i en tercera posició va haver-hi un triple empat a 99 cops entre Portell i Lassal, Jose Santos i Marta Fuster (Gualta) i els germans Folguera.

Faltaven per jugar els últims i decisius 18 forats i es jugaven amb la modalitat més exigent de totes, la foursome.  El títol de campions estava a l’abast de qualsevol de les parelles de la part alta de la taula perquè entre les 13 primeres només hi havia 4 cops de diferència, un petit error els podia fer caure de la classificació. La Marta i el Lluís Cucurull no van fallar i van guanyar la 3era volta amb un cop sota par que els hi va donar el títol de Campions de la Copa de Parelles Mixtes 2022 amb un total de 150 cops. Cal destacar que les dues anteriors edicions als 2021 i 2020 van quedar subcampions d’aquesta competició. La Marta Cucurull ha estat Campiona de Catalunya  Femenina al 2011, subcampiona al 2021 i 2017 i 5a classificada al 2015. Aquest any 2022, es l’actual líder de  la Millor Jugadora de l’any a falta del Campionat de Catalunya Femení 2022.


La classificació final de la Copa ACPP Parelles Mixtes va quedar de la següent manera:

Campions: Marta i Lluís Cucurull 150 cops.

Subcampions: Josep Ramon Portell i Soraya Lassal 157 cops

3ers Classificats: Jose Santos Marta Fuster 157 cops

4arts classificats: Carlota i Antonio Serra 157 cops

5ens Classificats: Marc Casellas i Dolors Garcia 159 cops

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC