Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44135
29.09.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Fira de l’Esport UFEC

     

El Moll de la Marina de Barcelona va ser  l’escenari  el diumenge 18 de Setembre de la Fira de l’esport català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport Català i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Unes 10.000 persones, segons l’organització, han passat pel certamen, que ha tingut la presència activa d’una cinquantena de federacions del país.

La Federació Catalana de Pitch & Putt hi va ser present amb diferents inflables que permetien donar a conèixer el nostre esport i fent que els visitants poguessin practicar els cops del pitch i del putt.

Els assistents, petits i grans, han pogut practicar i conèixer més a fons les diverses disciplines. “Teníem un objectiu molt clar, que era promocionar tots els esports catalans, i ho hem aconseguit. Amb aquesta tercera fira de l’esport català hem donat veu a esports menys coneguts”, ha explicat el president de la UFEC, Gerard Esteva. “Hem fet un pas més. Estem aquí amb totes les federacions catalanes, per demostrar que l’esport és un dels pilars més importants per a cohesionar la societat catalana”, ha comentat la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula.

Hi havia nombroses federacions i esports representats a més del Pitch & Putt: patinatge; motociclisme, ACELL, ciclisme, tennis taula, korfbol, federació d’entitats excursionistes de Catalunya, futbol americà, halterofília, físic-culturisme, escacs, triatló, caça, esgrima, motonàutica, golf, gimnàstica, orientació, sords, agility, discapacitats físics, pàdel, bitlles, paralítics cerebrals, coloms esportius, tennis, boxa, tir amb arc, aèria, taekwondo, ball esportiu, futbol sala, voleibol, rugbi, beisbol, hockey, surf, activitats subaquàtiques i natació.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC