Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 120 - Desembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44805
01.01.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 120 - Desembre 2022

Gualta guanya la I Copa Matxplay Juvenil per Equips

 

El diumenge 18 de desembre es va jugar la I Copa Matxplay Juvenil per Equips al P&P Badalona, va estar organitzada pel Comitè Juvenil de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Hi van participar 6 equips d’arreu del territori formats per un mínim de 6 jugador/es i un màxim de 12. Va ser una competició Matxplay, vol dir que es juga per forats i no per cops i es combinava dues modalitat de joc, l’individual i la de parella (la fourball, cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat).

Hi havia 9 punts en joc a cada equip 6 dels individuals i 3 de les parelles. Els equips participants van ser El Vallès, Can Cuyàs A, Can Cuyàs B, Gualta, Macedònia i l’equip local Badalona.

A primera hora del matí van jugar les parelles i de cara al migdia els individuals. L’equip del Pitch & Putt Gualta es va proclamar campió en aconseguir 8 punts dels 9 en joc, seguit de Can Cuyàs A, Badalona, Can Cuyàs B, Macedònia i El Vallès.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors.

 

Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC