Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 123 - Març 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45531
31.03.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 123 - Març 2023

El P&P El Vallès acull la 2ª prova del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana del 18 i 19 de març es va jugar la segona prova del Rànquing FCPP – Interclubs ACPP Juvenil al P&P El Vallès a Terrassa. Van participar 111 jugador/es que aquest any fan 18 anys com a màxim. Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Com és habitual, entre els jugador/es mes joves del nostre esport es diferencien dues categories de joc, els jugador/es amb més experiència i màxim 18 anys que son els que juguen a la categoria Competició i el més jovenets, menys experiència i màxim 14 anys que són els que juguen la categoria iniciació.

Tant dissabte com diumenge va fer una temperatura molt primaveral ideal per la pràctica del Pitch & Putt, entre tots els jugadors de la categoria Competició el millor resultat el va fer el Jan Bernet (P&P Hcp1) amb 2 cops sota par, seguit del Martí Luja (P&P Gualta) que va fer un cop més. Kealeboga Mdluwa (P&P Hcp1) i el Ferran Marcillas (Can Cuyàs Juvenil) van guanyar la categoria handicap amb un gran resultat de 10 cops sota par.

Entre els més petits el guanyador de la prova va ser l’Oriol Camprubí del P&P Can Rafel que va guanyar la categoria scratch i la handicap.

Un cop jugades dues proves de les 6 que hi ha al calendari, lidera la classificació Luja amb 72 punts, seguit de Bernet i Mdluwa amb 68 punts. Mdluwa també es líder la classificació handicap amb 98 punts, seguit d’un triple empat entre Ana Iturmendi (Vallès Juvenil), Martí Luja i Marc Jimenez (El Vallès) amb 78 punts. Encapçala la taula de la classificació scratch de la categoria Iniciació l’Oriol Camprubí amb 28 punts, seguit de Yannik Sastre (Gualta) amb 24 i Martí Fuentes tercer amb 19 punts.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’interclubs Juvenil. La gran majoria de jugador/es participants pertanyen a un equip, aquest any hi participen 8 equips diferents. Gualta, Can Cuyàs, Hcp1, Badalona, Vallès, Can Rafel, The Golf Square (Franciac) i Vallromanes. Entre tots els resultats de cada equip comptabilitzen les 4 millors targetes.

Els equips líders capdavanters de la categoria Competició son Gualta Juvenil amb 290, Can Cuyàs Juvenil amb els mateixos punts i tercer i quart Hcp1 Juvenil i P&P Badalona tots dos amb 251 punts. I pel que a la categoria Iniciació Can Cuyàs, líder amb 280 punts, segon Vallès Juvenil amb 270 i 3er Can Rafel Juvenil amb  262 punts.

La propera prova serà els dies 1 i 2 d’abril al P&P Gualta.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC