Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45752
02.05.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Jan Bernet guanya i es posa líder

 

El primer cap de setmana d’abril l’1 i 2 es va jugar la 3era prova del Rànquing Juvenil FCPP / Interclubs Juvenil ACPP al Pitch & Putt Gualta a la comarca el Baix Empordà, hi van participar 111 jugador/es. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A la categoria de competició hi van participar 68 jugador/es. La climatologia va ser ben diferent els dos dies, el diumenge la tramuntana va ser la protagonista. El millor resultat de la categoria dels mes grans i més nivell de joc, la de competició el va fer el Jan Bernet (Hcp1) amb un resultat de 3 cops sota par, seguit d’ un doble empat entre el local Nil Artigas (Gualta) i el Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb el par del camp. El David Ruano (P&P Badalona) va guanyar la categoria handicap amb 41 punts, seguit de Bernet i Inés Orbañanos (Can Cuyàs) amb un cop més.

Entre el més petits els de la categoria d’Iniciació, el guanyador de la prova tant categoria scratch i handicap va ser el Martí Fuentes (Can Cuyàs).

Pel que fa a la classificació general acumulada després de les 3 primeres proves encapçala la taula el Jan Bernet amb 107 punts, seguit de Izquierdo i Artigas amb 101 i 99 punts respectivament. Kealeboga Mdluwa (Hcp1) ocupa la primera posició de la categoria handicap. Yannik Sastre va primer de la categoria iniciació tant de la categoria scratch com handicap.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs, competició per equips. Gairebé tots els jugadors formen part d’un equip que peratny a un club i de totes les targetes dels participants de cada club, comptabilitzen els 4 millors resultats. Els equips líders fins el moment de la categoria competició son: Gualta Juvenil amb 440 punts, seguit de Can Cuyàs Juvenil amb 430 i tercer Hcp1 Juvenil amb 372. I els de la categoria Iniciació son primer Can Cuyàs Juvenil amb 430 punts, segon Vallès Juvenil amb 410 i tercer Gualta Juvenil amb 382.

La propera prova serà els dies 6 i 7 de maig al Pitch & Putt Franciac de Caldes de Malavella.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC