Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

A partir d'ara a totes les competicions tens la teva Targeta Virtual preparada

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 47720
01.01.2024

Altres NotíciesA partir d'ara a totes les competicions tens la teva Targeta Virtual preparada

Amb el seu afany de millora continua, el Pitch and Putt Català va desenvolupar fa uns anys una aplicació mòbil que permetia introduir els resultats de les competicions en temps real en un dispositiu electrònic.

Amb l’arribada del COVID, aquest sistema ens va permetre seguir jugant competicions com a requisit indispensable per a mantenir el nostre sistema de competicions i vam detectar ja des d’un primer moment algunes mancances en un sistema que va ser una prova pilot molt satisfactòria.

Ara i amb un seguit de millores, us presentem una nova versió de la Targeta Virtual de Pitch and Putt que podreu utilitzar a partir d’ara a totes les competicions socials i oficials i us deixem unes petites instruccions d’ús.


 

- A partir del día 15 de juny la Targeta Virtual es pot utilitzar a totes les proves individuals
- A partir del día 22 de juny la Targeta Virtual es pot utilitzar a totes les proves fourball
- A partir del día 29 de juny la Targeta Virtual es pot utilitzar a totes les modalitats de joc


 

ü Necessito tenir una llicència de Pitch and Putt en vigor

ü Estar donat d’alta a la plana web pitch.cat 

    Ho podeu fer aquí

 

  

ü L’opció més simple es rebre la targeta virtual per email, per això hauré d’activar “Rebre Targetes Virtuals per email” des de l’apartat de dades personals de la meva zona personal a la web i comprovar que el meu email és correcte. A cada competició que m’apunti, el camp m’enviarà la meva targeta virtual per email

 

ü La segona opció és anar a buscar la Targeta Virtual a cada competició, accedint des de la columna dreta de la plana web on diu “El pitch al mòbil” o des de qualsevol navegador a l’adreça

pitchapp.cat 

 

ü


ü Com a última opció si no em funciona l’email ni recordo les meves claus d’accés, el camp em pot proporcionar una clau temporal d’un sol us per a jugar una competició.

 

  

ü El procés és molt simple i la forma més fàcil de veure-ho és amb un vídeo de 4 minuts que et porta per les següents etapes de la forma més simple possible:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC