Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48152
11.04.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Hugo Otero guanya al Pitch & Putt Badalona

El cap de setmana 23 i 24 de març el Pitch & Putt Badalona va acollir la 2ª prova del Rànquing / Interclubs Juvenil, hi van participar una centenar de jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Dissabte va fer amb una temperatura molt primaveral a les 10h en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició. A primera hora van començar els jugadors amb més experiència els que juguen a la categoria Competició, l’edat màxima per participar en aquesta categoria es màxim 18 anys. Hugo Otero de l’equip Gualta Juvenil es va imposar davant la resta dels jugadors participants amb un bon resultat de 6 cops sota par, seguit de Jan Bernet (Hcp1) amb un cop més i per la tercera posició va haver-hi un doble empat a 51 cops entre Nil Artigas (Gualta) i Ian Lopez (Can Rafel), Eyal Rodríguez (Can Cuyàs) va guanyar la categoria handicap amb una gran resultat de 10 cops sota par.

Els jugador/es més joves i menys experiència al nostre esport van sortir a jugar al voltant de les 13:30h Entre els jugador/es de la categoria iniciació el guanyador de la prova va ser Iago Crusellas (Can Cuyàs).

Yago Izquierdo (Can Cuyàs) encapçala la classificació general acumulada amb 78 punts, seguit de Martí Luja (Gualta) amb 76 i Bernet tercer, amb 75 punts. Egor Shaiakhmetov (Sant Cebrià), líder de la classificació handicap amb 88 punts. Crusellas va primer de la classificació categoria Iniciació i segon Marc Torrents, companys del club Can Cuyàs.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil, es una competició per equips, també amb dues categories de joc. A la categoria competició els equips capdavanters son Gualta Juvenil, P&P Badalona i Can Cuyàs amb 300, 270 i 270 punts respectivament. I dins la categoria d’Iniciació els equips líders son Can Cuyàs Juvenil amb 300 punts, Vallès Juvenil amb 280 i Gualta Juvenil amb 260.

La propera cita serà els dies 20 i 21 d’abril al Pitch & Putt Can Cuyàs.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC