Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Ajornament de la 5ª prova de la 3ª divisió oest del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 48429
21.05.2024

Camp. Catalunya per EquipsAjornament de la 5ª prova de la 3ª divisió oest del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs


Als capitans d'un equip de 3ª divisió oest del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2024, 

Us informem que la 5ª prova de la 3ª divisió oest que s'havia de jugar al P&P Can Cuyàs el 25 i 26 de maig queda ajornada i no es jugarà durant aquest cap de setmana.

El motiu d'aquest canvi és que el camp ha punxat els greens, sense respectar el que està estipulat com a mínim de dies per realitzar aquestes actuacions abans d'una prova oficial. Aquest fet s'ha pogut detectar gràcies a l'informació d'un equip que va entrenar aquest cap de setmana i va informar a la Federació. Ahir dilluns personal de la Federació va visitar el camp i va comprovar que el punxat s'havia fet sense acomplir les dates que la normativa de la FCPP estableix.

En cas d'haver detectat aquests fets amb major antelació, de forma que permetés tenir com a mínim un cap de setmana d'entrenament, s'hagués adjudicat una nova seu en el mateix cap de setmana seguint l'ordre de camps suplents del sorteig de seus per a competicions oficials.

Al invalidar la seu dins de l'última setmana abans de la competició, la prova quedarà ajornada a una nova data que es definirà en breu i en una nova seu segons l'ordre de camps suplents.

Gràcies per la vostra atenció i restem a la vostre disposició per qualsevol consulta. 


Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC