Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 49330
30.09.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Maria Caila i Amparo Francisco guanyen la 

Copa Parelles Femenines de P&P 2024

El diumenge 29 de setembre es va celebrar la 3a edició de la Copa Parelles Femenines de Pitch & Putt al camp de Vallromanes al Vallès Oriental, amb 35 parelles de jugadores participants. L'esdeveniment va ser organitzat pel Comitè Femení de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A les 9 en punt del matí, es va donar el tret de sortida al campionat que consistia en 36 forats. Les jugadores van competir en dues modalitats: 18 forats en modalitat fourball, on cada jugadora jugava la seva bola i es comptabilitzava el millor resultat i 18 forats en modalitat greensome, on cada jugadora feia un cop de sortida, es triava la millor bola i després es jugava alternativament.

Un cop jugada la primera volta de la competició, la classificació estava liderada per la parella formada per Marta Fuster (Gualta) i Mª Àngels Taulats (Franciac), que van aconseguir un resultat de 4 cops sota par. Just darrere d'elles, Isabel Rodríguez i Gloria Ruiz (Badalona) es trobaven amb un cop més, mentre que les locals Anna Selva i Maria Rosa Pérez (Vallromanes) ocupaven la tercera posició amb 53 cops.

Les jugadores van aprofitar l’estona de descans per agafar forces, ja que encara quedaven 18 forats per disputar. Al voltant de les 14:00h del migdia, es va iniciar la decisiva i última volta de la competició en modalitat greensome. En aquesta ronda, la parella Maria Caila i Amparo Francisco van destacar amb un resultat de 4 cops sota par, seguides de Rosa Maria Iglesias i Maite Sorrosal del P&P Hcp1, que van fer 53 cops.


Caila i Francisco van fer una gran actuació, que sumats als de 55 cops de la primera volta les van proclamar campiones de la Copa Parelles Femenines amb un total acumulat de 105 cops. Les subcampiones van ser Anna Selva i Maria Rosa Pérez, que van acabar amb 108 cops. A més, les jugadores Isabel Rodríguez i Gloria Ruiz, juntament amb Marta Fuster i Mª Àngels Taulats, van empatar en la tercera i quarta posició, amb el mateix resultat.

En la classificació handicap, les guanyadores van ser Carmen Ros i Maria del Sol González, que van aconseguir un total de 100 cops acumulats. Les subcampiones, Yolanda Sánchez i Mireia Pardina, companyes del club Hcp1, van fer 102 cops.

Després de la competició es va dur a terme l'entrega de trofeus a totes les guanyadores.

 

Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC