Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de març

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6025
19.03.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de març

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de març
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum Comissió Esportiva ACPP

 

Dijous 15 de març de 2007

 

1.- Confidencialitat dades de les reunions

Per assegurar la confidencialitat de les dades tractades a les reunions de la Comissió Esportiva i a la vegada actuar amb total transparència i comunicar correctament les decisions preses en aquestes reunions es procedirà a publicar un resum de la reunió a la web ACPP dintre de la mateixa setmana de la reunió sempre que sigui possible. Tots els membres de la Comissió Esportiva podran comentar més extensament els temes tractats a la reunió i publicats al resum quan això representi millorar la compressió de les decisions preses, però no s’explicaran ni els motius que han portat a prendre les decisions ni els raonaments o intercanvis d’opinions entre els membres de la comissió Esportiva ja que això significaria obrir un debat paral·lel i extern a les reunions de la Comissió Esportiva.

 

2.- Disciplina

- S’imposa la sanció de 6 mesos amb impossibilitat de jugar competicions valedores per modificar handicap a un jugador pel seu comportament en una competició tot i la impossibilitat de contactar amb ell.

- Per les modificacions descobertes en una targeta de joc, es comunica al jugador la irregularitat descoberta i es recorda que en el Reglament de Comitès de Competició es te que recollir la recomanació de recollir totes les targetes de cadascun dels partits conjuntament.

- Per la irregularitat a l’adjudicació de handicap per part d’un professor que va adjudicar un handicap molt per sobre del nivell tècnic d’un jugador, ens hem posat en contacte amb el professor i es recordar que en futurs Reglaments en procés de revisió cal contemplar disciplina també cap als professors.

 

3.- Estat Interclubs i Rànquing Juvenil

- Els equips que s’incorporin posteriorment a la celebració de la primera prova començaran amb 0 punts.

- Els jugadors seran membres d’un equip i no d’un club, per tant alguns clubs que havien confeccionat una llista única de jugadors han de definir a quin equip pertany cada jugador abans de la celebració de la segona prova.

- Alguns equips inscrits a la categoria de competició tenen jugadors per sobre de handicap 20, s’informarà als clubs per tal de que regularitzin aquesta situació.

- Es decideix no modificar el calendari de competicions ja establert.

 

4.- Nous recorreguts

Es proposarà a Junta Directiva demanar als nous recorreguts que s’estimin uns handicaps dels forats orientatius i realitzar com a mínim les tres primeres competicions amb un mínim de 75 targetes en total sota modalitat Individual Medalplay per poder definir els handicaps dels forats d’una forma objectiva, amb revisió als 6 i 12 mesos.

 

5.- Redacció final noves normes de Pitch and Putt

Es decideix el text final de la redacció de les normes de Pitch and Putt que van entrar en vigor l’1 de gener de 2007 que es publicaran i s’enviaran a tots els camps com a circular properament.

 

6.- Precs i Preguntes

S’estableix el Reglament per la Fase Prèvia del II Open FIPPA Internacional Sènior de Pitch and Putt 2007.

 

7.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 12 d’abril de 2007.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC