Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de maig

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6326
13.05.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de maig

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de maig
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Comissió Esportiva ACPP

 

Dijous 10 de maig de 2007

 

1.- Cartes Rebudes

Respecte a una jugadora que verbalment ens va avisar de la irregularitat a l’adjudicació de handicap per part d’un professor i les repercussions que això ha tingut a les classificacions de les competicions que ha jugat aquesta jugadora, es decideix contestar a aquesta jugadora i enviar còpia a les parts afectades.

Respecte a una queixa en relació a les irregularitats a les classificacions i el sorteig de material posterior a la celebració d’una competició, ens posarem en contacte amb el camp per fer arribar aquesta queixa i recollir informació sobre les irregularitats a les classificacions i l’entrega de premis. En relació al sorteig de material, la Comissió Esportiva no pot regular aquests fets ja que el propi camp o l’organitzador de la competició és qui te tot el dret per realitzar aquestes accions com ho cregui oportú.

 

2.- Informació Interclubs Juvenil ACPP

En relació al Interclubs Juvenil ACPP, hi ha una petició per parts de diversos clubs participants per permetre el canvi de jugadors entre els diferents equips d’un mateix club. La Comissió Esportiva decideix que no es faci aquest canvi i mantenir l’actual Reglament.

 

3.- Sistema de handicap EPPA. Modificacions i dades

Després d’analitzar les dades comparatives actualitzades entre modificacions de handicap entre les competicions EPPA i les competicions en mides catalanes per poder determinar un coeficient regulador i per tal d’assegurar una validesa del sistema de handicap simultàniament a recorreguts amb mides catalanes i mides EPPA, la Comissió Esportiva decideix regular aquest coeficient per baixades en 3 cops, així els jugadors que baixaven handicap fins ara a partir d’1 cop sota par net, ara necessitaran fer un resultat en recorreguts EPPA de 4 cops sota par nets.

Igualment es regulen les baixades de handicap en Fourballs, Greensome i Greensome Chapman on fins ara es baixava a partir de 4 cops sota par nets, de forma que es baixi a partir de 7 cops sota par nets.

La zona neutre seguirà el mateix sistema que l’acceptat per la FIPPA i per tant es valora la zona neutre als recorreguts amb mides catalanes en 5 cops com fins ara i als recorreguts amb mides EPPA en 3 cops, pujant handicap a partir de 4 cops nets sobre el par.

Aquestes modificacions es proposen a Junta Directiva perquè entrin en vigor a partir de l’1 de gener de 2008 donant el temps necessari d’adaptació del sistema informàtic i d’informació als jugadors.

Es comprovaran les circular anteriors i s’adequaran les noves taules de handicap resultants d’aquestes modificacions informant adequadament als jugadors.

 

4.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 19 de juny de 2007.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC