Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP participa a l’Assemblea de la UFEC

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 6433
28.05.2007

CatalunyaLa FCPP participa a l’Assemblea de la UFEC

El dissabte 26 de maig es va celebrar a Caldes de Malavella l’Assemblea de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) de la que en forma part com a membre la Federació Catalana de Pitch & Putt

































La FCPP participa a l’Assemblea de la UFEC

La FCPP participa a l’Assemblea de la UFEC

 

 

El dissabte 26 de maig es va celebrar a Caldes de Malavella l’Assemblea de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) de la que en forma part com a membre la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

L’assemblea presidida pel president de la UFEC el Sr. David Moner va fer balanç del 2006 i va aprovar el pressupost i pla d’actuacions del 2007.

 

A més a més de l’assemblea on van participar la gairebé totalitat de federacions esportives catalanes es van fer dues sessions tècniques al voltant de la Responsabilitat Civil la primera  i de com millorar l’organització i gestió en les federacions la segona. La FCPP va estar representada pel nostre president Josep M de Anzizu i pel secretari executiu Antoni Lloret. El contacte amb altres federacions també ens permet aprendre de les seves experiències per a millorar la nostra activitat.

 

Cal destacar que FCPP va rebre en el 2006 ajudes de la UFEC per un valor de 9.334,13 euros per l’organització de la IIa Copa del Món, aparició en mitjans de comunicació i medalles pels Campionats de Catalunya.

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC