Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Nota de la Junta Directiva en relació al Campionat de Catalunya per Equips

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 6741
25.07.2007

Fulls Informatius FCPPNota de la Junta Directiva en relació al Campionat de Catalunya per Equips

Nota de la Junta Directiva en relació al Campionat de Catalunya per Equips celebrat a El Vendrell
PROJECTE NOTA FCPP (Esborrany JMA 21 juliol 07)

Nota de la Junta Directiva en relació al Campionat de Catalunya per Equips celebrat al Vendrell

 

 

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Pitch and Putt informa que en la reunió celebrada en el dia d’avui ha tingut lloc un ampli canvi d’impressions sobre la desqualificació de l’equip Franciac-Tom Sagan en la darrera prova de l’Interclubs de Primera Categoria i les conseqüències d’aquesta desqualificació.

 

Es pren nota de que Franciac-Tom Sagan ha presentat un recurs, que d’acord amb la reglamentació vigent de l’Interclubs, correspon estudiar i resoldre en primera instància a la Comissió Esportiva de la Federació.

 

La Junta Directiva suggereix a la Comissió Esportiva que al marge de pronunciar-se sobre la desqualificació, estudii i proposi les modificacions que consideri adequades en el Reglament de l’Interclubs per el 2008, en especial pel que fa referència a les penalitats aplicables en cas de desqualificació d’un equip.

 

També considera que es convenient accelerar la redacció del Reglament dels Comitès de Competició que en aquest moment està en fase d’estudi. En aquest Reglament hauria de fer-se referència als principis a tenir en compte pels Comitès en l’aplicació de les normes tot i deixar clar que son els membres dels Comitès els que en cada cas i segons les circumstàncies i el seu propi criteri han de prendre la decisió que considerin més adequada.

 

Esperem que tot el col·lectiu accepti i recolzi les decisions que els organismes de la federació prenguin d’acord amb les nostres reglamentacions i a la vegada amb sentit comú i equitat

 

 

La Junta Directiva

 

Dimecres a 25 de juliol de 2007

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC