Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Notícia id 6887

Ets a:  IniciNotíciesEstadístiquesNotícia id 6887
10.08.2007

Estadístiques

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt: Altres funcionalitats
Aquesta és la plana principal d
 

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt:
Altres funcionalitats

 
       
 

 

A part de permetre la visualització de les nostres dades, de les targetes complertes i les evolucions dels nostres resultats i el nostre handicap, el nou mòdul de Dades i Estadístiques del Jugador ens permetrà realitzar fàcilment altres funcionalitats que resumirem a continuació breument:

 
         
 

Amb la funció de Calendari podrem trobar fàcilment les competicions programades pels diferents camps així com totes les competicions oficials. Des del calendari podrem marcar competicions a recordar i enviar les dades de les competicions escollides als contactes que ens hagin permès interactuar amb ells.

 
           
 

Amb la funció d'Agenda podrem mantenir una agenda electrònica per recordar totes les dates a recordar i veurem totes aquelles anotacions fetes des de la secretaria de la FCPP en relació a Campionats oficials.

 
           
   

 
   

 
           

La funció de Missatges és un sistema de missatgeria electrònica entre els jugadors que ens hagin permès interactuar amb ells podent mantenir un històric dels missatges enviats i rebuts que podrem seleccionar a la cantonada superior dreta.

           
 

La funció d'Enquestes ens permetrà conèixer l'opinió de la majoria de jugadors i donar la nostre opinió.

 
           
 

La funció de Permisos ens permetrà donar permís a altres usuaris perquè puguin consultar les nostres dades així com demanar permís a altres usuaris per a poder consultar les seves dades esportives i comunicar-nos amb ells mitjançant el sistema de missatgeria electrònica.

 
     

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC