Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del XIIIè Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 7537
08.01.2008

Reglaments Competicions FCPPReglament del XIIIè Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2008

Reglament del XIIIè Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2008. Inici de la competició el 2 i 3 de febrer. S'hauran de presentar les llistes dels jugadors integrants de cada equip a la FCPP fins el dia 19 de Gener de 2008
ACPP - XIè CAMPIONAT DE CATALUNYA

FCPP - XIIIè CAMPIONAT DE CATALUNYA

PER EQUIPS DE PITCH & PUTT -

INTERCLUBS 2008

REGLAMENT

1.-PARTICIPANTS

Podran participar tots els clubs pertanyents a la Federació Catalana de P&P que estiguin al corrent del pagament de les seves quotes com a membres, hagin realitzat la preinscripció a la competició segons circular num.10/2007 de la FCPP  i no tinguin cap deute o sanció pendent de anteriors edicions d’aquest Campionat.

Tots els clubs poden presentar els equips que creguin convenient, però la preferència d’inscripció en cas d’exhaurir el nombre màxim de places serà per aquest ordre:

a)      Els equips participants a l’anterior edició.

b)      El primer equip dels nous clubs.

c)      Un equip addicional per club segons ordre de classificació de l’anterior edició, i desprès el segon equip dels clubs nous

d)     Un segon equip addicional segons el criteri c i així successivament fins a aplenar les categories.

Tots els clubs caldrà que estiguin registrats en el Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya com a clubs. Aquells clubs que encara no consten com a registrats però han sol·licitat ser-ho, hauran de presentar còpia de tota la documentació presentada. Podran participar aquells equips que demostrin que han presentat tots els documents necessaris per la seva correcte inscripció abans de finalitzar l’any 2007.

Els equips andorrans no necessiten el requisit d’estar registrats en dependre d’una altra administració. Aquests clubs hauran de signar un acord de col·laboració amb la FCPP per a poder participar.

Sempre s’entén que els equips representen i depenen dels clubs i que tots els drets esportius son propietat del club. Aquestos drets esportius no es poden cedir ni traspassar.

Per l’edició del 2008 es tindrà en compte la pre-inscripció feta segons la circular de la FCPP del 2007. Els equips pre-inscrits segons la circular podran tenir plaça segons els criteris d’admissió abans esmentats. Els equips que s’hagin inscrit posteriorment seran acceptats en la competició si queden places vacants i per estricte ordre d’arribada de les inscripcions.

2.- COMITÈ D’ORGANITZACIÓ I COMPETICIÓ

El Comitè d’Organització estarà format pels membres de la Comissió Esportiva de la FCPP, podent actuar el Comitè d’Urgència d’aquesta comissió quan les circumstàncies ho requereixin.

El Comitè de Competició estarà format per dos membres de la FCPP designats pel Comitè d’Organització i un responsable del camp on es jugui la competició. Presidirà aquest comitè un membre de la FCPP.

La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat del Comitè d’Organització i la suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat del  Comitè de Competició.

 

La suspensió de la prova amb motiu d’inclemències meteorològiques es regirà segons el protocol aprovat per la Junta Directiva de la FCPP i exposat a la circular nº5/2006 de la FCPP.

3.- DIVISIONS I ZONES

Hi haurà quatre divisions, la primera i la segona divisió amb zona única i la tercera i la quarta divisió amb dues zones de joc denominades est i oest.

La primera divisió l'any 2008 estarà formada excepcionalment pels 18 equips que a l’any 2007 van guanyar-se el dret per classificació a l’anterior edició d’aquest campionat segons Reglament de la Competició i un 19è equip segons decisió de la Junta Directiva de la FCPP. En cas d’una plaça vacant es configuraria la primera divisió amb 18 equips i en cas de més d’una plaça vacant mantindria la categoria l’últim equip en baixar.

La segona divisió l'any 2008 estarà formada excepcionalment pels 18 equips que a l’any 2007 van guanyar-se el dret per classificació a l’anterior edició d’aquest campionat segons Reglament de la Competició excepte un equip que jugarà en primera divisió segons decisió de la Junta Directiva de la FCPP. En cas d’una plaça vacant de les 17 previstes mantindria la categoria l’últim equip en baixar.

La tercera divisió divideix Catalunya en dues zones (est i oest). El nombre màxim d’equips que podran participar a cada una de les zones de tercera divisió serà de 18 per motius d’organització. Els equips participants podran escollir zona segons la situació del club al que pertanyen únicament quan el balanç d’equips de ambdues zones així ho permeti, del contrari la FCPP els distribuirà segons consideri oportú per igualar al màxim el nombre d’equips participants a cada zona. Tindran prioritat els equips que ja han jugat edicions anteriors en una zona determinada.

La quarta divisió divideix Catalunya en dues zones (est i oest). Els equips participants podran escollir zona segons la situació del club al que pertanyen únicament quan el balanç d’equips de ambdues zones així ho permeti, del contrari la FCPP els distribuirà segons consideri oportú per igualar al màxim el nombre d’equips participants a cada zona. Tindran prioritat els equips que ja han jugat edicions anteriors en una zona determinada.

Els nous equips que participin en aquest Campionat començaran a la quarta divisió i podran escollir zona segons la situació del club al que pertanyen únicament quan el balanç d’equips de ambdues zones així ho permeti, del contrari la FCPP els distribuirà segons consideri oportú per igualar al màxim el nombre d’equips participants a cada zona. Tindran prioritat els equips que ja han jugat edicions anteriors.

A totes les divisions es jugaran 6 proves i el còmput total de les 6 proves serà el que determinarà la classificació final.

Les divisions, zones, dates i camps seus d’aquesta competició segons el sorteig efectuat a la FCPP son les següents:

4.- DATES DE LA COMPETICIÓ

1ª jornada: 2 i 3 de febrer (1ª i 3ª divisió)                  9 i 10 de febrer (2ª i 4ª divisió)

2ª jornada: 23 i 24 de febrer (1ª i 3ª divisió)              1 i 2 de març (2ª i 4ª divisió)

3ª jornada: 5 i 6 d’abril (1ª i 3ª divisió)                      12 i 13 d’abril (2ª i 4ª divisió)

4ª jornada: 3 i 4 de maig (1ª i 3ª divisió)                   10 i 11 de maig (2ª i 4ª divisió)

5ª jornada: 31 de maig i 1 de juny (1ª i 3ª divisió)    7 i 8 de juny (2ª i 4ª divisió)

6ª jornada: 5 i 6 de juliol (1ª i 3ª divisió)                   12 i 13 de juliol (2ª i 4ª divisió)

5.- SEUS DE LES PROVES

 

1ª prova

2ª prova

3ª prova

4ª prova

5ª prova

6ª prova

1ª divisió

Franciac

Fornells

Vallromanes

St.Jaume

Papalús

El Vallès

2ª divisió

El Vendrell

St.Cebrià

Bellpuig

Manresa

Lleida

Fornells

3ª divisió Est

Teià

Castelló

Platja d’Aro

Tennis Mora

M.Gurumbau

Gualta

3ª divisió Oest

Roc 3

Portal d. Roc

El Vendrell

La Figuerola

Montjuïc

Guissona

4ª divisió Est

Platja d’Aro

Gualta

Hcp 1

La Garriga

Mas Pagès

Viladrau

4ª divisió Oest

Portal d. Roc

Lleida

Guissona

Badalona

Can Rafel

Can Cuyàs

 

 

6.- ASCENSOS I DESCENSOS PEL 2009

 

Tot i que no queda totalment tancat i decidit el format de competició del Campionat de Catalunya per Equips 2009 ja que aquest es confeccionarà en funció de la demanda d’equips per participar en la edició 2009 d’aquest campionat, en cas de seguir el mateix format de competició que aquest any amb 1ª divisió (18 equips), 2ª divisió (18 equips), dues zones de 3ª divisió (18 equips cadascuna) i dues o més zones de 4 divisió, els ascensos i descensos es realitzarien de la següent forma:

 

  • Excepcionalment aquest any els 5 últims classificats de 1ª divisió baixen a 2ª divisió per tal d’igualar a 18 el nombre d’equips participants a 1ª i 2ª divisió.
  • Els 4 primers classificats de 2ª divisió pugen a 1ª divisió.
  • Els 6 últims classificats de 2ª divisió baixen a 3ª divisió.
  • Els 3 primers classificats de cada zona  de 3ª divisió pugen a 2ª divisió.
  • Els 4 últims classificats de cada zona de 3ª divisió baixen a 4ª divisió.
  • Els 4 primers classificats de cada zona de 4ª divisió pugen a 3ª divisió.
  • En cas de renuncia de un equip, la plaça vacant es mantindrà per l’últim equip en perdre la categoria.

 

En cas de modificar el format de competició per l’any 2009 per un format composat per 1ª divisió (18 equips), dues zones de 2ª divisió (18 equips cadascuna), dues zones de 3ª divisió (18 equips cadascuna) i dues o més zones de 4 divisió, els ascensos i descensos es realitzarien de la següent forma:

 

  • Excepcionalment aquest any els 5 últims classificats de 1ª divisió baixen a 2ª divisió per tal d’igualar a 18 el nombre d’equips participants a 1ª i 2ª divisió.
  • Els 4 primers classificats de 2ª divisió pugen a 1ª divisió.
  • Cap equip de 2ª divisió baixa a 3ª divisió.
  • Els 9 primers classificats de cada zona  de 3ª divisió pugen a 2ª divisió.
  • Cap equip de 3ª divisió baixa a 4ª divisió.
  • Els 9 primers classificats de cada zona de 4ª divisió pugen a 3ª divisió.
  • En cas de renuncia de un equip, la plaça vacant es mantindrà per l’últim equip en perdre la categoria.

 

Altres formats no especificats aquí es resoldran a la Comissió Esportiva de la FCPP seguint les directrius aquí marcades i de la forma més justa possible informant als jugadors el més aviat possible i preferiblement abans d’acabar la competició del 2008.

7.- MODALITAT DE JOC

Es jugaran dues modalitats. A cada jornada de joc, quatre integrants d’un equip jugaran Medal Play Scratch i puntuen les tres millors targetes. Els altres quatre jugadors participaran per parelles en la modalitat Fourball Medal Play Scratch, puntuant la millor parella.

La puntuació total d’equip es farà a partir de la suma de cops totals dels tres participants individuals que hagin fet un millor resultat més la parella que hagi fet el millor resultat.

En el cas que un equip (per circumstàncies de desqualificació o d´ incompareixença) puntuï menys de tres targetes individuals o cap fourball, se li aplicaran 100 cops per targeta, fins a completar les tres individuals més la targeta fourball.

8.- CLASSIFICACIONS

A cada prova corresponent a cada jornada de joc la classificació per equips es realitzarà segons la puntuació obtinguda per la suma de les tres millors targetes individuals i la millor targeta fourball. En cas d’empat els equips empatats es classificaran en la mateixa posició i obtindran els punts de la posició en la que empatin.

La classificació resultant a cada prova individual es traduirà en punts per la classificació acumulada de la competició seguint la següent taula:

1er classificat

100

2on classificat

90

3er classificat

80

4rt classificat

72

5è classificat

64

6è classificat

56

7è classificat

50

8è classificat

44

9è classificat

38

10è classificat

33

11è classificat

28

12è classificat

23

13è classificat

19

14è classificat

15

15è classificat

11

16è classificat

7

17è classificat

3

18è class. i seguents

0

En el cas com el previst aquest any excepcionalment a 1ª divisió amb 19 equips, els dos últims classificats a cada prova obtindran 0 punts a la classificació acumulada.

La classificació acumulada correspondrà a la suma de les puntuacions obtingudes a cada una de les proves jugades fins el moment. En cas d’empat entre dos equips, el desempat es resoldrà per millor resultat d’equip a l’última prova, millor resultat d’equip a la suma de les dues últimes proves, i així fins a completar totes les proves.

9.- EQUIPS

Els equips estaran formats per un màxim de 25 participants inscrits tots ells com a màxim en un equip de la forma establerta ja sigui abans de començar la competició o durant el transcurs de les diferents proves de la forma que estableix aquest reglament.

10.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

S´ hauran de presentar les llistes dels jugadors integrants de cada equip (via Fax o e-mail) a la FCPP fins el dia 19 de Gener de 2008, amb un mínim de 8 jugadors i un màxim de 25 jugadors per equip.

En aquesta llista haurà de constar obligatòriament el nom dels jugadors i el num de llicència de tots els jugadors inscrits. També caldrà especificar el nom del jugador que assumeix les funcions de capità de l’equip  i un num de telèfon de contacte i adreça d’e-mail.

11.- EL CAPITÀ DE L’EQUIP

Cada equip nomenarà obligatòriament un capità i opcionalment un capità suplent i ho farà constar a la llista de jugadors enviada a la FCPP. El capità o capità suplent serà la única persona de contacte amb l’organització de la prova abans de la seva celebració. Hauran de facilitar obligatòriament un e-mail i un telèfon mòbil de contacte.

EL capità serà el responsable de la notificació dels equips a cada jornada de joc a la FCPP així com l’abonament dels drets de joc a cada jornada de joc de la forma establerta, la incorporació de nous jugadors a l’equip i els canvis d’alineacions.

El capità de la prova podrà ser el capità, el capità suplent o qualsevol altre jugador de l’equip en la seva representació sigui jugador per aquella prova en concret o no.

El capità de la prova, i en cas de que no hi sigui present, qualsevol jugador en la seva representació s’haurà de presentar 20 minuts abans de la sortida del primer jugador de l’equip a l’àrbitre de la prova i tindrà que identificar-se durant tota la celebració de la prova amb un braçalet distintiu.

12.-  INCORPORACIÓ DE NOUS JUGADORS

Si un equip vol inscriure nous jugadors en el seu equip ho pot fer durant el transcurs de la competició en qualsevol moment menys en els períodes compresos entre el dimarts anterior a la celebració d’una prova i el diumenge de celebració d’aquesta prova per tal d’evitar que els canvis d’alineació un cop notificat l’equip per jugar una prova es facin amb jugadors no inscrits prèviament amb l’equip.

El màxim de jugadors possibles inscrits en un equip és de 25 i no es permetran baixes pel que un jugador inscrit una vegada en un equip per l’edició 2008 d’aquest campionat ja no podrà ser inscrit per cap altre equip de la mateixa o de diferent divisió i/o zona.

La forma d’incorporar un jugador en un equip és mitjançant fax o e-mail a la FCPP en el període estipulat utilitzant el full d’inscripció de nous jugadors.

13.- NOTIFICACIÓ DELS EQUIPS I PAGAMENT

Els diferents equips participants hauran de comunicar a la FCPP (Via Fax o Via E-Mail) el nom dels seus jugadors com a molt tard el dimarts de la mateixa setmana que s’ha de disputar la prova, per tal de que la FCPP pugui procedir a la confecció d’horaris de sortida, comunicació dels mateixos i confecció de les targetes de joc.

L’equip haurà de realitzar una transferència a favor de la FCPP per la quantitat total dels drets de joc de tot l’equip (8x19€ = 152€) com a molt tard el dimarts de la mateixa setmana que s’ha de disputar una prova i enviar el comprovant de d’ingrés a la FCPP per fax, o podrà efectuar el pagament en efectiu a la seu de la FCPP fins el dimarts de la mateixa setmana que s’ha de disputar una prova.

Es considerarà que un equip està inscrit per jugar una prova si el dimarts de la mateixa setmana que s’ha de disputar la prova ha comunicat els jugadors i ha realitzat la transferència indicant el nom de l’equip participant

No s’admetran pagaments en el mateix camp, per tant els equips que no realitzin el pagament dins del termini estipulat perdran la seva plaça per jugar.

En el moment del tancament de la notificació dels equips, els jugadors participants hauran de tenir un handicap de joc 10,4 o inferior per equips de primera i segona divisió i 18.4 o inferior per equips de tercera i quarta divisió.

Si durant el transcurs de la celebració del Campionat de Catalunya per Equips 2008 es modifiqués la forma de realitzar les notificacions dels equips a les proves puntuables pel mateix, s’informarà als clubs adientment mitjançant una circular i es publicarà a la plana web de la FCPP

14.- CANVIS D’ALINEACIÓ

Els equips des de la notificació dels components el dimarts abans de cada prova, fins a la celebració de la prova únicament podran canviar un jugador individual i una parella de forma que només es tinguin que refer dues targetes de joc (una individual i una de parelles). Caldrà presentar un justificant escrit per a fer més canvis. El comitè de la prova valorarà la validesa del justificant i determinarà si és vàlid el canvi però en tot cas només es permetran més canvis dels especificats al reglament quan les modificacions per força major impliquin a tots els canvis efectuats.

15.- ENTRENAMENTS PREVIS

Durant la setmana anterior compresa del dilluns al divendres de la setmana en que és juga una prova d’aquest campionat, els jugadors que ja estiguin notificats com a participants de la prova podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros en dia laborable per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp entre setmana si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

16.- HORARIS DE SORTIDA

Es faran per estricte ordre de classificació acumulada del campionat.

A la primera jornada de joc es jugarà per l’ordre de classificació final del Campionat de Catalunya per Equip 2007 jugant els millors classificats al principi. Els equips nous jugaran per ordre de preinscripció.

La resta de jornades de joc es jugarà per l’ordre de classificació acumulada del Campionat de Catalunya per Equips 2008 per ordre ascendent, és a dir, l’equip classificat en primera posició jugarà al principi.

En la darrera prova es jugarà per ordre descendent de la classificació acumulada del Campionat de Catalunya per Equips 2008, és a dir, els primers classificats seran els últims en jugar.

Els horaris de sortida en totes les seus es realitzaran començat el dissabte al matí realitzant les sortides necessàries per permetre la participació de tots els equips acabant la competició el mateix dissabte o el diumenge si fos necessari segons ho determini la Comissió Esportiva per assegurar el bon desenvolupament de totes les proves.

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de 2 cops. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

17.- GREEN-FEE

El preu de cada prova serà de 19 euros per jugador. Cada equip pagarà l'import dels 8 greenfees corresponents a cada prova, presenti o no els 8 jugadors i els ingressarà per transferència bancària a la FCPP segons s’estableix a l’apartat de notificació dels equips.

18.- SANCIONS

S´ aplicarà la normativa disciplinària de la FCPP, a excepció de qualsevol norma que la FCPP pugui publicar en aquest Reglament i les modificacions que la Comissió Esportiva pugui modificar o afegir durant el transcurs de la competició.

Els clubs que deixin d’abonar alguna quantitat corresponen als drets de joc en qualsevol de les jornades de joc, no podran participar a la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips.

Els clubs que no arribin a temps de retirar les targetes de joc abans de la finalització de la sortida simultània a la que li corresponia jugar, no podran participar a la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips.

Els clubs que no hagin enviat el llistat de jugadors d’una prova o no hagin realitzat el pagament en el termini establert en aquest Reglament en alguna de les jornades de joc previstes no podran jugar la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips.

Queden exclosos els casos de força major que es tindran que justificar degudament així com la suspensió de proves amb motiu d’inclemències meteorològiques segons el punt 2 d’aquest Reglament.

19.- TROFEUS

El Club guanyador de primera divisió podrà retenir el trofeu Josep Maria de Anzizu  fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

El Club guanyador de segona divisió podrà retenir el trofeu fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

El Club guanyador de cada zona de tercera divisió podrà retenir el trofeu fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

El Club guanyador de cada zona de quarta divisió podrà retenir el trofeu fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

Es lliurarà a un màxim de 12 jugadors de l’equip guanyador de primera divisió un trofeu commemoratiu de l’edició.

Es lliurarà a un màxim de 12 jugadors de l’equip guanyador de segona divisió un trofeu commemoratiu de l’edició.

El lliurament de trofeus es farà durant la celebració de la Nit del P&P 2008.

20.- RECOMANACIONS ALS EQUIPS

Es recomana als equips participants en aquest Campionat que incorporin en el seu vestuari el logotip de la FCPP que poden demanar gratuïtament a la secretaria de la FCPP durant el mes de gener de 2008.

Es recomana també que els equips que ho desitgin, que enviïn una fotografia de l’equip en format digital per e-mail a la secretaria de la FCPP per trametre-la als diferents mitjans de comunicació.

21.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP quan aquesta ho consideri oportú.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009.

22.- RECLAMACIONS

Les reclamacions es faran al Comitè de cada prova abans que es tanqui la prova. En cas de fer-se una reclamació posterior s’haurà de fer a la Comissió Esportiva de la FCPP.

 

FULL D’INSCRIPCIÓ DE NOUS JUGADORS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS 2008

Segons Reglament de la Competició:

12.-  INCORPORACIÓ DE NOUS JUGADORS

Si un equip vol inscriure nous jugadors en el seu equip ho pot fer durant el transcurs de la competició en qualsevol moment menys en els períodes compresos entre el dimarts anterior a la celebració d’una prova i el diumenge de celebració d’aquesta prova per tal d’evitar que els canvis d’alineació un cop notificat l’equip per jugar una prova es facin amb jugadors no inscrits prèviament amb l’equip.

El màxim de jugadors possibles inscrits en un equip és de 25 i no es permetran baixes pel que un jugador inscrit una vegada en un equip per l’edició 2008 d’aquest campionat ja no podrà ser inscrit per cap altre equip de la mateixa o de diferent divisió i/o zona.

La forma d’incorporar un jugador en un equip és mitjançant fax o e-mail a la FCPP en el període estipulat utilitzant el full d’inscripció de nous jugadors.

Equip:

Divisió:

 

Llicència

Nom nou jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom Capità

 

           

 

                  Signatura del Capità

 

 

 

 

 

 

 

FULL D’INSCRIPCIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS 2008

Segons Reglament de la Competició:

10.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

S´ hauran de presentar les llistes dels jugadors integrants de cada equip (via Fax o e-mail) a la FCPP fins el dia 19 de Gener de 2008, amb un mínim de 8 jugadors i un màxim de 25 jugadors per equip. En aquesta llista haurà de constar obligatòriament el nom dels jugadors i el num de llicència de tots els jugadors inscrits. També caldrà especificar el nom del jugador que assumeix les funcions de capità de l’equip  i un num de telèfon de contacte i adreça d’e-mail.

18.- SANCIONS

S´ aplicarà la normativa disciplinària de la FCPP, a excepció de qualsevol norma que la FCPP pugui publicar en aquest Reglament i les modificacions que la Comissió Esportiva pugui modificar o afegir durant el transcurs de la competició. Els clubs que deixin d’abonar alguna quantitat corresponen als drets de joc en qualsevol de les jornades de joc, no podran participar a la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips. Els clubs que no arribin a temps de retirar les targetes de joc abans de la finalització de la sortida simultània a la que li corresponia jugar, no podran participar a la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips. Els clubs que no hagin enviat el llistat de jugadors d’una prova o no hagin realitzat el pagament en el termini establert en aquest Reglament en alguna de les jornades de joc previstes no podran jugar la resta de proves de l’actual edició del Campionat de Catalunya per Equips. Queden exclosos els casos de força major que es tindran que justificar degudament així com la suspensió de proves amb motiu d’inclemències meteorològiques segons el punt 2 d’aquest Reglament.

Equip:

Divisió:

 

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

Nom Capità

 

Telèfon Capità

 

E-mail Capità

 

                      Signatura del Capità

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC