Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Interclubs Juvenil ACPP i Rànquing Juvenil i Júnior FCPP

Ets a:  IniciNotíciesJuvenilsNotícia id 8083
05.04.2008

JuvenilsReglament del Interclubs Juvenil ACPP i Rànquing Juvenil i Júnior FCPP

Reglament del Interclubs Juvenil ACPP i Rànquing Juvenil i Júnior FCPP. La primera prova es jugarà el 26 d'abril a Teià
RANKING ACPP 2005

INTERCLUBS JUVENIL ACPP I
RÀNQUING JUVENIL I JÚNIOR FCPP 2008

REGLAMENT


1- Interclubs i Rànquing Juvenil

Es celebraran simultàniament el Interclubs Juvenil ACPP 2008 i el Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008 mitjançant diferents classificacions.

2- Proves que puntuen

26, 27 d’abril               Teià

21, 22 de juny              Vallromanes

26, 27 de juliol Bellpuig

11, 12 d’octubre          Montjuïc

18, 19 d’octubre          Lleida

15, 16 de novembre     Badalona

 

Per la classificació del Rànquing Juvenil i  Júnior també es tindrà en compte el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2008 a jugar el 1, 2 de novembre a Lleida.

3- Participants

A la categoria Juvenil podran participar-hi tots els jugadors i jugadores pertanyents a la categoria juvenil (jugadores que compleixen 16 anys o menys durant l’any 2008) que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per l’ACPP/FCPP per l’any 2008.

A la categoria Júnior podran participar-hi tots els jugadors i jugadores pertanyents a la categoria júnior (jugadores que compleixen 17 o 18 anys durant l’any 2008) que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per l’ACPP/FCPP per l’any 2008.

4- Categories

S’estableixen dues categories generals de joc en funció de l’edat i el handicap dels jugadors:

a) Categoria Iniciació: Amb limitació de handicap, per jugadors amb handicap exacte de 18,5 a 21,0 i amb limitació d’edat, per jugadors que compleixen 10 anys o menys durant l’any 2008. Es disputaran 9 forats i els jugadors o jugadores podran portar un acompanyant.

b) Categoria Competició: Amb limitació de handicap, per jugadors amb handicap exacte inferior a 18,5 en el moment de celebrar-se la competició. Es disputaran 18 forats i els jugadors o jugadores no podran portar acompanyants tot i que cada partit podrà portar un tutor que no podrà donar indicacions de joc a cap dels jugadors. Les úniques persones que podran donar indicacions de joc als jugadors participants durant el transcurs del joc seran els capitans de l’equip.

Els jugadors que compleixin 8 anys o menys durant l’any 2008 jugaran a la categoria d’iniciació si no demanen expressament el jugar a la categoria de competició, no podent jugar a la categoria de competició si el seu handicap exacte és superior a 18,4.

Els jugadors que compleixin 10 anys o menys durant l’any 2008 i que durant el transcurs de les proves que conformen la competició modifiquin el seu handicap des d’un valor superior a 18,4 a un valor inferior o igual a 18,4, canviaran automàticament de categoria iniciació a categoria competició.

A forma de resum de les categories en funció de l’edat i el handicap es confecciona el següent quadre:

Anys que es compleixen el 2008

Hcp

Categoria de joc

Fins a 8 anys

Superior o = 18,5

Iniciació

Inferior a 18,5

Iniciació per defecte

Inferior a 18,5

Competició si ho demanen

9 o 10 anys

Superior o = 18,5

Competició

Inferior a 18,5

Iniciació

11 anys o més

Qualsevol

Competició

Apart de les dues categories generals de joc, s’estableixen les següents categories per l’entrega de premis:

Júniors: jugadors/es que fan 17 ó 18 anys durant aquest any.

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 9 o 10 anys durant aquest any.

Prebenjamins: jugadors/es que fan 8 any o menys durant aquest any.

5- Formula de joc

La modalitat de joc serà individual stableford.

Es jugarà amb Normes FCPP amb excepció de les distàncies del recorregut, que seran distàncies EPPA/FIPPA i la obligatorietat de que al jugar el sortida cal col·locar la bola obligatòriament damunt d’un suport (“tee” ), definit com un dispositiu artificial dissenyat per aixecar la bola del terra amb una alçada mínima requerida de 5mm.

El nombre de forats a disputar es determinarà en funció de la categoria a la que pertany el jugador (iniciació o competició).

6- Equips

A la modalitat d’iniciació els equips estaran formats per un màxim de 6 jugadors de la categoria iniciació.

A la modalitat de competició els equips estaran formats per un màxim de 6 jugadors de la categoria competició.

Els equips podran estar formats a cada prova per diferents jugadors i els clubs hauran d’enviar com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició la llista de participants per cada equip a la secretaria de l’ACPP que s’encarregarà de confeccionar els horaris de sortida i publicar-los a la seva plana web.

En el moment de la inscripció d’un equip a la competició, cada equip enviarà un màxim de 25 jugadors juvenils i en cas d’exhaurir les 25 places només es podran incorporar nous jugadors durant la competició en cas de baixa d’algun dels jugadors d’un equip.

A la categoria Competició, els jugadors inscrits a un equip no podran canviar d’equip durant el transcurs de tota la competició.

A la categoria Iniciació, els jugadors inscrits a un equip podran canviar d’equip durant el transcurs de la competició sempre que sigui entre dos equips pertanyents al mateix club.

7- Inscripció dels equips

La inscripció dels equips per a la competició es realitzarà a la secretaria de l’ACPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent els jugadors, el seu numero de llicencia i un tutor de contacte amb numero de telèfon i email de contacte.

En principi no hi ha un nombre màxim d’equips participants tot i que el Comitè d’Organització es reserva el dret de limitar aquest nombre per motius organitzatius.

8- Inscripció de jugadors individualment

Els jugadors que s’inscriguin individualment a la competició per jugar el Rànquing, ho podran fer directament a la Secretaria de la FCPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent el nom i el seu numero de llicencia com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició per tal d’assegurar una plaça per participar-hi. Els jugadors que s’inscriguin després del dimarts de la setmana de competició per cadascuna de les proves, quedaran condicionats a la disponibilitat de places i no se’ls podrà assegurar ni plaça per jugar ni un partit amb handicap similar.

Al full d’inscripció dels jugadors que ho fan individualment per puntuar al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008, es podrà especificar preferència d’horari de joc, tot i que no es podrà assegurar el mateix.

 

Els jugadors que siguin membres d’un equip i no participin en aquella prova concreta com a membres d’un equip ho poden fer com a jugadors individualment per puntuar al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008, per això es recomana inscriure’s a les diferents proves en el full de participants d’un equip per tal de respectar en el possible l’horari de joc similar a la resta de membres de l’equip que participen com a equip.

Tant els jugadors que s’inscriguin individualment com els jugadors que juguin per un equip obtindran un resultat que puntuarà pel Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008.

9- Classificacions per Equips

Pels equips participants formats per sis jugadors comptaran les millors 4 targetes de joc presentades amb la limitació de que a la categoria competició únicament es tindran en compte un màxim de 2 resultats de jugadors cadets.

La classificació resultant a cada prova individual es traduirà en punts per la classificació acumulada de la competició seguint la següent taula:

 

Posició

Punts

Posició

Punts

1er classificat

150

18è classificat

34

2on classificat

140

19è classificat

30

3er classificat

130

20è classificat

26

4rt classificat

121

21è classificat

23

5è classificat

112

22è classificat

20

6è classificat

104

23è classificat

17

7è classificat

96

24è classificat

14

8è classificat

89

25è classificat

12

9è classificat

82

26è classificat

10

10è classificat

75

27è classificat

8

11è classificat

69

28è classificat

6

12è classificat

63

29è classificat

5

13è classificat

57

30è classificat

4

14è classificat

52

31è classificat

3

15è classificat

47

32è classificat

2

16è classificat

42

33è classificat

1

17è classificat

38

34è classificat i següents

0

La classificació acumulada de la competició serà la resultant de sumar el resultat  obtingut a cada una de les sis proves jugades.

En cas d’empat a la classificació acumulada, es desempatarà segons el resultat obtingut a la última jornada de joc i si encara així persisteix l’empat, les dues últimes jornades, tres últimes, etc...

10- Classificacions Individuals

Les classificacions individuals corresponent al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008 seran les resultants de sumar els 5 millors resultats realitzats a les 6 proves del Rànquing i sumar el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2008.

Per sumar el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2008, es transformarà el resultat obtingut en aquest Campionat a punts si aquest no es celebra en modalitat Stableford de forma que 54 cops correspondrien a 36 punts, 55 cops a 35 punts, etc...

Els jugadors que comencin la competició del Rànquing Juvenil FCPP 2008 en categoria d’iniciació i per la evolució del seu handicap passin a la categoria de competició, mantindran dos resultats independents a les classificacions acumulades, un per cada una de les categories.

11- Preu d’inscripció

Tant en cas de jugar com a membre d’un equip o com a jugador individual, els preus establerts per als jugadors juvenils en les sis proves serà de 14 euros pels recorreguts de 18 forats (categoria de competició) i de 12 euros pels recorreguts de 9 forats (categoria d’iniciació).

El preu del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2008 s’indicarà al seu pròpi Reglament.

12- Premis

Pel Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008, s’estableixen els següents premis:

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Júnior

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Cadet

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Infantil

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Aleví

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Benjamí / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Benjamí / Iniciació

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Prebenjamí / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Prebenjamí / Iniciació

 

- Trofeig a la 1era i 2ona  classificades femenines de la categoria Júnior

- Trofeig a la 1era i 2ona  classificades femenines de les categories Cadet i Infantil

- Trofeig a la 1era i 2ona classificades femenines de les categories Aleví, Benjamí i Prebenjamí / Competició

- Trofeig a la 1era i 2ona classificades femenines de la categoria Benjamí i Prebenjamí / Iniciació

 

Els premis establerts s’entregaran sempre que hi hagin un mínim de 6 participants a la categoria o grup predeterminat , i en cas contrari, s’agruparan els jugadors a la categoria immediatament superior.

 

Per l’Interclubs Juvenil ACPP 2008, s’estableixen els següents premis:

 

- Trofeig al 1er, 2on i 3er equips classificats de cada categoria (iniciació i competició) i medalles pels jugadors integrants dels respectius equips.

 

Finalment i segons s’especificarà durant la competició, es premiarà als primers classificats a les diferents categories del Rànquing Juvenil amb l’estada al II Stage de Tecnificació que tindrà lloc a l’any 2009.

13- Horari de Sortides

Les sortides es realitzaran mitjançant sortides simultànies procurant dins del possible agrupar els jugadors que juguen a la categoria d’iniciació (9 forats) i els que juguen a la categoria de competició (18 forats).

Els jugadors que juguin com a part integrant d’un equip, ho faran sempre dins de la mateixa sortida simultània, procurant que la resta de jugadors pertanyents al mateix equip però que participen en una prova concreta de forma individual, ho facin igualment a la mateixa sortida simultània.

Es confeccionaran els partits en funció del handicap dels jugadors, independentment de si aquests participen com a jugadors individuals o com a membres integrants d’un equip.

S’intentarà respectar la preferència d’horari del equips en el moment de la seva inscripció a cadascuna de les proves donant preferència als equips més llunyans geogràficament de la seu de celebració de cadascuna de les proves.

Es procurarà fer sortides simultànies a les 9 i a les 12:30, amb la possibilitat de modificació o ampliació d’aquests horaris en funció de la climatologia i el nombre de participants.

Un cop elaborats els horaris de sortida, es donaran a conèixer a la plana web de l’ACPP com a màxim el dijous de la setmana de la competició.

14.- Comitè de Competició

Estarà format per un membre de l’ACPP/FCPP, per un Àrbitre i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP/FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

15- Comitè d’organització

Estarà format per la Comissió Esportiva de l’ACPP/FCPP. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè i serà d’aplicació el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d’inclemències meteorològiques.

 

16.- Drets i obligacions del camp organitzador

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de l’ACPP/FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de l’ACPP/FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per l’ACPP/FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009.

 

FULL D’INSCRIPCIÓ AL INTERCLUBS JUVENIL ACPP 2008

Segons Reglament de la Competició:

7- Inscripció dels equips

La inscripció dels equips per a la competició es realitzarà a la secretaria de l’ACPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent els jugadors, el seu numero de llicencia i un tutor de contacte amb numero de telèfon i email de contacte.

La data límit d’inscripció dels equips serà el dijous 22 de febrer i la quota d’inscripció serà de 30 euros per equip que es destinarà integrament a premis.

En principi no hi ha un nombre màxim d’equips participants tot i que el Comitè d’Organització es reserva el dret de limitar aquest nombre per motius organitzatius.

Equip:

 

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

Nom Tutor

 

Telèfon Tutor

 

E-mail Tuor

 

                      Signatura del Tutor

 

 

 

FULL DE JUGADORS PARTICIPANTS A UNA PROVA DEL INTERCLUBS JUVENIL ACPP 2008

Enviar per fax a la Secretaria de l’ACPP (fax: 93 412 16 79) fins dimarts de la setmana de la competició segons punt 6 del Reglament de la competició.

Equip:

Camp i data:

Horari de preferència:

 

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

Altres jugadors del mateix equip que participaran al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008 i demanen jugar al mateix horari de joc:

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Observacions:

 

 

 

Nom, Telèfon i Signatura del Tutor

 

FULL D’INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL  A UNA PROVA DEL RÀNQUING JUVENIL JÚNIOR FCPP 2008

Segons Reglament de la Competició:

8- Inscripció de jugadors individualment

Els jugadors que s’inscriguin individualment a la competició per jugar el Rànquing, ho podran fer directament a la Secretaria de la FCPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent el nom i el seu numero de llicencia com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició per tal d’assegurar una plaça per participar-hi. Els jugadors que s’inscriguin després del dimarts de la setmana de competició per cadascuna de les proves, quedaran condicionats a la disponibilitat de places i no se’ls podrà assegurar ni plaça per jugar ni un partit amb handicap similar.

Al full d’inscripció dels jugadors que ho fan individualment per puntuar al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2008, es podrà especificar preferència d’horari de joc, tot i que no es podrà assegurar el mateix.

 

 

Nom Jugador:

Llicència Jugador:

Camp i data:

Horari de preferència:

 

 

 

 

 

Nom, Telèfon i Signatura del Tutor

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC