Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El fort vent es fa notar en alguns camps però tots segueixen oberts al públic

Ets a:  IniciNotíciesACPPNotícia id 9878
28.01.2009

ACPPEl fort vent es fa notar en alguns camps però tots segueixen oberts al públic

Crònica de la incidència de la ventada del 24 de gener en els camps catalans

El fort vent es fa notar en alguns camps però tots segueixen oberts al públic

El fort vent registrat en algunes comarques catalanes el dissabte 24 de gener va fer caure alguns arbres,va malmetre xarxes i màstils dels camps de pràctiques i alguna prova es va haver de suspendre. Malgrat això tots els camps estan oberts al públic i podran acollir les competicions del cap de setmana entre elles les proves del Campionat de Catalunya per Equips que es jugaran als camps de Roc3, Montjuïc, Sant Cebrià, El Vallès, La Figuerola i Castelló.

Els camps del Baix Llobregat van ser els que més van notar l’efecte del fort vent. A Roc 3 van caure uns 30 pins i es va trencar la xarxa del camp de pràctiques. A Can Rafel, que es troba tancat per vacances fins l’1 de febrer,  també van caure diferents arbres i la xarxa  del camp de practiques va quedar malmesa. A Can Cuyàs la xarxa i 6 màstils del camp de pràctiques van quedar afectats.

A Bellpuig, La Figuerola, La Garriga, Badalona i Manresa el vent va afectar al camp de practiques i va fer caure alguns arbres.

A Sant Jaume, Vallromanes, El Vendrell, Franciac, Portal del Roc, Lleida, El Vallès, Mas Nou van caure alguns arbres.

A Castelló va caure un mur del camp de pràctiques i a Montjuïc algunes tanques dels carrers van quedar doblegades.

Tots els camps afectats estan treballant de valent per a poder tenir les instal·lacions en el millor estat possible i des de l’ACPP s’agraeix la seva tasca per a que es pugui practicar el Pitch & Putt amb tota normalitat.

El Rànquing FCPP jugat a Platja d’Aro no es va veure afectat pel fort vent i no es va haver de suspendre ni endarrerir  cap sortida. Únicament una pancarta FCPP  va volar fora de les instal·lacions i no s’ha trobat.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC