Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2010

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 13886
06.09.2010

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2010

Reglament Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2010 que es jugarà a Castelló Empuriabrava el 9 i 10 d'octubre. Fase prèvia de l'1 al 3 d'octubre. Inscripcions a partir del diumenge dia 12 de setembre

CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY

INDIVIDUAL DE PITCH & PUTT 2010 FCPP

REGLAMENT

1.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

Es jugarà a Castelló Empuriabrava el divendres 1, el dissabte 2 i el diumenge 3 d’octubre de 2010. S’utilitzaran normes EPPA.

 

El Campionat

Es jugarà a Castelló Empuriabrava el dissabte 9 i el diumenge 10 d’octubre de 2010. S’utilitzaran normes EPPA.


2.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors/es s’hauran d’inscriure a la recepció del camp seu de la competició o a la plana web www.pitchputt.cat al seu apartat d’inscripcions als Campionats. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

El Campionat

Participaran 64 jugadors/es.

 

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2009 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que s’inscrigui igualment dins del període d’inscripció.

La resta de jugadors fins arribar a 64, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 64 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 64 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats.

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

En cas de targetes idèntiques, es desempatarà segons la millor posició al Rànquing Absolut.

 3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

Es jugarà a 18 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà en la modalitat matxplay individual. El quadre d’enfrontaments es confeccionarà segons el quadre clàssic de matxplay que dona lloc als enfrontaments per ordre estricte de la seva posició actual (després de la prova del Montseny) en el Rànquing Absolut tenint en compte que en cas d’empat a punts en el Rànquing es posicionaran segons un desempat que es determinarà en primer lloc pel millor resultat de la última prova que hagin coincidit els empatats al Rànquing Absolut, dos millors últims resultats en que hagin coincidit, etc... En cas de no poder desfer l’empat desempataran per la formula de desempat per forats de la última targeta abans mencionada, dos últimes, etc... Els jugadors/es que no hagin jugat cap prova del Rànquing, es situaran després dels que si l’han jugat i l’ordre s’establirà segons la millor targeta de la fase prèvia i en cas de persistir l’empat s’aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats de la targeta de la fase prèvia, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats de la targeta de la fase prèvia.

El dissabte 9, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 10 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final.

Els jugadors que quedin eliminats en els partits de setzens de final i properes rondes seguiran jugant per classificar-se des del lloc de campió fins a la posició 32, d’aquesta forma els jugadors eliminats a la primera ronda jugaran únicament un partit i la resta de jugadors jugaran 6 partits, 3 dissabte i 3 diumenge independentment del resultat dels seus partits.

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase prèvia

Les sortides del divendres 1, del dissabte 2 i diumenge 3 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida simultània. S’habilitaran inicialment sortides a les 12:30 i a les 16:00 el divendres, a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00 el dissabte i a les 9:00 el diumenge. Si fos necessari s’habilitarien més sortides per a que puguin participar tots els jugadors que vulguin. Els jugadors/es participants podran escollir hora i dia de joc.

No es permetran canvis d’horari o dia de preferència un cop tancada la inscripció.

El campionat

El dissabte 9 i el diumenge 10 d’octubre s’iniciarà a les 9:00 segons el quadre d’enfrontaments proporcionat per la organització.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors que juguin la fase prèvia i no puguin assistir al Campionat hauran d’avisar com al camp seu de la competició com a màxim el diumenge dia 3 d’octubre a les 12:00 per permetre la incorporació d’un altre jugador a la seva plaça o del contrari el jugador perdrà qualsevol puntuació pel Rànquing provinent del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2010 o Fase prèvia del mateix.

El jugador que jugui els trentadosaus de final i guanyi el seu partit es compromet a jugar els 5 partits restants o del contrari el jugador perdrà qualsevol puntuació pel Rànquing provinent del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2010 o Fase prèvia del mateix.

6.- DESEMPATS

En cas d’empat en un partit després de disputar 18 forats sota la modalitat Matxplay Individual, els jugadors/es continuaran jugant començant pel primer forat del seu recorregut fins a desempatar.

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió/ona , sotscampió/ona, tercer i quart classificat/ada.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del diumenge dia 12 de setembre de 2010 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 28 de setembre de 2010 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 29 de setembre a la plana web www.pitchandputtcat.com

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase prèvia

Cada jugador abonarà 15 Euros en concepte de green fee per jugar la fase prèvia.

 

El Campionat

El dissabte cada jugador abonarà 15 Euros independentment del nombre de voltes jugades. Els jugadors que juguin diumenge abonaran 15 Euros per jugar el diumenge independentment del nombre de voltes jugades.


11.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.


El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2011.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC